Van oplossing tot bewezen resultaten

Van restaurant en hotel tot snackbar en keten. Al onze medewerkers hebben ruime ervaring in de horeca én affiniteit voor automatisering.

We kijken naar alle aspecten. Hoe regel je de inkoop, hoe verloopt de routing van bestelling tot betaling, hoe doe je jouw personeelsplanning? Of de salarisadministratie? En hoe is jouw administratie geregeld? Zomaar eens wat zaken die we observeren. Om vervolgens te komen met een totaaloplossing die je écht vooruit helpt.

Ook gebruikmaken van onze oplossingen? Zij gingen je al voor:

Uitstekende ervaring

“Toen ik in april 2015 met mijn partner Marcel Hansen een restaurant opende, stond de keuze voor het kassasysteem al vast. Hij had uitstekende ervaring met de service en systemen van Adnamics en wilde per se weer gebruikmaken van hun dienstverlening.”

Meteen een goed gevoel

“We werken nu zo’n zeven jaar met Adnamics. Hiervoor maakten we gebruik van de producten van een concurrent. Maar dat systeem vonden we letterlijk te groot. Door simpelweg te googelen kwamen we bij Adnamics uit. En daar kreeg ik meteen een goed gevoel bij.”

Uitblinker in gebruiks­vriendelijkheid

“De oplossingen van Adnamics blinken uit in gebruiks­vriendelijkheid. Neem bijvoorbeeld het kassasysteem. Het touchscreen is handig, artikelen zijn ingedeeld op departementen en de iconen spreken helemaal voor zich.”

Professionalisering op elk vlak

“Kiezen voor Adnamics betekent professionalisering op elk vlak. Je medewerkers hoeven minder handelingen te verrichten, je kunt gasten snellere en betere service bieden en de omzet gaat omhoog.”

Meer gasten in minder tijd helpen

“We wilden graag met een partij in zee die kennis en ervaring in de horeca had, maar ook expert was in automatisering. Zo kwamen we uit bij Adnamics.”

Adviseurs met horeca-achtergrond

“Voordat we ons eerste restaurant twee jaar geleden openden, heb ik twee partijen uitgenodigd. En bij Adnamics had ik meteen een goed gevoel. De medewerkers hebben een horeca-achtergrond en dat merk je.”

Ondernemer wordt er beter van

“We hebben al ruim vijf jaar een partnerschap met Adnamics. Veel van onze klanten gebruiken hun software. Omdat het kassasysteem een koppeling heeft met de boekhouding worden alle mutaties automatisch vastgelegd.”

Ambassadeurs

Van klant naar ambassadeur

En ook zij behoren inmiddels
al jaren tot onze ambassadeurs.

“Al onze hotels werken al ruim tien jaar met Adnamics. Naar volle tevredenheid. Omdat de software up-to-date blijft willen we nu ook keukenmanagement toepassen. Perfect!”
— Marcel Grit, Van der Valk Wolvega

“De bardienst wordt gedaan door verschillende leden, maar ze konden allemaal meteen met de kassa aan de slag. En door de koppeling met de administratie is ook de penningmeester blij.”
— Arno Hartogh, VV Wilhelmus

“De Kruidfabriek is hét bewijs dat Adnamics onafhankelijk adviseert. Onze chefs kozen voor het beste uit twee werelden.”
— Peter Lute, De Kruidfabriek

“Dankzij de oplossingen van Adnamics geniet ik nu elke zondag pas écht van m’n vrije dag.”
— Nicky van Es, Tuinhuis Aalsmeer

“Als startende ondernemer heeft Adnamics mij aan de hand genomen en kwamen we samen tot de juiste oplossing.”
— Jan van der Groep, 033

“We zijn inmiddels bekend met best een aantal automatiserings­bedrijven. Adnamics heeft ons echter positief verrast met hun producten en diensten .”
— Devin Hoogevorst, Westeinder

“Adnamics heeft mij heel goed geadviseerd in de keuze voor een draadloze oplossing”
— Dennis Sta van Uiter, Taverne Visscher

“We hebben een bewuste keuze gemaakt voor Adnamics. Het is een innovatieve partij die meerdere beproefde oplossingen op de plank heeft liggen.”
— Rein Rambaldo, MaMa Kelly

Adnamics is al vanaf de start bij ons betrokken. Nu zo’n twintig jaar verder zijn we nog steeds heel tevreden.”
— Milene Hoving, CRA / Dauphine / Eye

“Adnamics neemt ons mee in onze groei en professionalisering. Zij attenderen ons op trends en denken proactief mee.”
— Thierry de Jager, Hajé

“De adviseurs van Adnamics komen uit de horeca én hebben ook nog eens verstand van automatiseren.”
— Harm van DeursenBierfabriek

“Door toepassing van slimme productieschermen in onze keuken hebben we de toename in gasten logistiek het hoofd kunnen bieden.”
— John Griffioen, Aloha

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?