De horeca optimizers

Wij geven inzicht, bedenken een doeltreffende
aanpak en maken meetbaar resultaat waar.

Bij Adnamics geen losse producten, apps of kortetermijnoplossing. Wat wel? Een uitgebreide analyse, een totaaloplossing, volledige implementatie van a tot z én doorlopende service. Want één plus één is bij ons drie.

optimizers met
een horecahart

Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun dna én met affiniteit voor automatisering. Daardoor snappen we precies hoe je denkt en opereert én wat de wensen van jouw gasten of klanten zijn. En zien we dus ook snel waar de knelpunten liggen.

 

Klanten zijn in essentie partners

Adnamics is een no-nonsense organisatie met het hart op de tong. We durven dus ook ‘nee’ te zeggen als we dat nodig vinden. Onze klanten waarderen dat en belonen dat met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners.

Wij zijn geen
leveranciers

We geloven niet in standaard tools of generieke software. Jouw bedrijf is toch ook uniek? Daarom doen we een uitgebreide analyse en komen met een plan. En we hebben het antwoord op de vraag al nog voor die is gesteld. We gaan alleen voor het allerbeste. Dat betekent dat we uitsluitend werken met de beste leveranciers van hardware én software. Uiteraard zorgen we ook voor installatie en implementatie. Zo brengen we jou een optimaal resultaat en sturen we bij waar nodig. Bovendien innoveren we in de tools die we aanbieden en zoeken altijd naar nieuwe oplossingen.

Een investering met resultaatgarantie

Blijere medewerkers, meer tevreden gasten en een stijging van de omzet. We gaan alleen aan de slag als we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou. Niet de goedkoopste, wel de meest waardevolle investering. De resultaten spreken voor zich.

Verstand van alle zaken

Of je nu een snackbar runt of een hotelketen exploiteert:
het horecahart van Adnamics gaat er sneller van kloppen.

Plan en aanpak

We willen precies weten waar het probleem ligt. Daarom beginnen we met een uitgebreide analyse op de vloer en vragen we net zolang door totdat we het totale plaatje compleet hebben. Alleen zo kunnen we een plan maken dat écht werkt.

Automatisering

Samen met jou stellen we vervolgens de ‘menukaart’ van benodigde software samen. Ook zorgen we voor de bouw en de inrichting van de pakketten. Zo maken we voor jou de vertaalslag van probleem naar oplossing.

Implementatie

Na inrichting en training kan je samen met jouw medewerkers meteen aan de slag. We stellen details waar nodig bij en voeren updates en onderhoud uit. Zo zorgen we ervoor dat jouw onderneming nooit stilstaat én zorgen we voor een stijgende lijn in jouw resultaten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?