Patricia Helsdingen

Mede-eigenaar Het Smulhuisje in Putten

We werken nu zo’n zeven jaar met Adnamics. Hiervoor maakten we gebruik van de producten van een concurrent. Maar dat systeem vonden we letterlijk te groot. Door simpelweg te googelen kwamen we bij Adnamics uit. En daar kreeg ik meteen een goed gevoel bij.

Smulhuisje Putten

Efficiëntie

20%

Productievere keuken

22%

Besparing

25%

Het advies en de uitleg waren goed en de producten zagen er mooi, compact en praktisch uit. De keuze was dus snel gemaakt.

Minder tijd, minder moeite

Naast dat ze minder plek innemen, zijn de systemen van Adnamics heel logisch. Neem nou de kassa. Het bedieningsgemak ervan is bijzonder groot. Daardoor hoef ik een nieuwe medewerker nauwelijks in te werken. Handig vind ik ook dat je alles aan elkaar kunt koppelen. Zo worden alle cijfers een op een doorgezet naar de boekhouding. Dat voorkomt fouten en scheelt veel tijd en onnodige handelingen. Als je dan toch een verantwoording voor de belasting moet hebben, dan graag zo makkelijk mogelijk.

Vriendelijk en snel

Adnamics is een betrouwbare club en kent haar klanten goed. Ze weten wat we hier hebben draaien. Ook het contact is heel prettig; professioneel, maar ook spontaan en laagdrempelig. Ik kan alles zeggen en daar houd ik van. En ze zijn snel. Belangrijk, want in de horeca kun je nu eenmaal niet stil staan.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere