Wij zijn geen leverancier

Wij denken in totaaloplossingen om jou
echt verder te brengen. Dat is het nieuwe smart.

Adnamics begrijpt dat alle onderdelen in jouw onderneming nauw met elkaar verbonden zijn. Om de knelpunten te signaleren bekijken we daarom letterlijk alle aspecten van jouw bedrijf. Alleen zo kunnen we jou een oplossing bieden die écht toegevoegde waarde heeft. Voor jou, jouw medewerkers én voor je gasten.

Onderneming

Grip en structuur

Grip en structuur? Realtime overzichten? Inzicht in de wensen van klanten? Wij zorgen voor automatisering en gemak en laten jou de verwachtingen van gasten overtreffen.

Planning

Handig roosteren

Handig roosteren, soepel personeelsmanagement, heldere en juiste registratie? Met onze oplossingen heb je inzicht in alle aspecten van de planning en weten jouw medewerkers waar ze aan toe zijn.

Keuken

Minder derving,
meer inzicht

Minder derving, meer inzicht, een hogere gastbeleving en blijer personeel? Adnamics biedt een totaaloplossing voor jouw keuken.

Administratie

Eenvoudig en
helder sturen

Eenvoudig gegevens wijzigen, heldere inzicht in cijfers, sturen op de bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat jouw rapportages kloppen en je gericht kunt sturen.

Bediening

Bestellingen
die kloppen

Bestellingen die kloppen, rust op de vloer, goede informatievoorziening? Met onze oplossingen zorgen we voor gemak voor jou en jouw medewerkers, optimale service aan gasten en maken we upselling heel eenvoudig.

Bar

Maximale
omzet draaien

De heerlijkste drankjes serveren en tegelijkertijd maximale omzet draaien? Adnamics voorkomt onduidelijkheden, verbetert de kwaliteit van jouw service en houdt de voorraad bij.

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere