Wij zijn geen leverancier

Wij denken in totaaloplossingen om u
echt verder te brengen. Dat is het nieuwe smart.

Adnamics begrijpt dat alle onderdelen in uw onderneming nauw met elkaar verbonden zijn. Om de knelpunten te signaleren bekijken we daarom letterlijk alle aspecten van uw bedrijf. Alleen zo kunnen we u een oplossing bieden die écht toegevoegde waarde heeft. Voor u, uw medewerkers én uw gasten.

Onderneming

Grip en structuur

Grip en structuur? Realtime overzichten? Inzicht in de wensen van klanten? Wij zorgen voor automatisering en gemak en laat u de verwachtingen van gasten overtreffen.

Planning

Handig roosteren

Handig roosteren, soepel personeelsmanagement, heldere en juiste registratie? Met onze oplossingen heeft u inzicht in alle aspecten van de planning en weten uw medewerkers waar ze aan toe zijn.

Keuken

Minder derving,
meer inzicht

Minder derving, meer inzicht, een hogere gastbeleving en blijer personeel? Adnamics biedt een totaaloplossing voor uw keuken.

Administratie

Eenvoudig en
helder sturen

Eenvoudig gegevens wijzigen, heldere inzicht in cijfers, sturen op de bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat uw rapportages kloppen en u gericht kunt sturen.

Bediening

Bestellingen
die kloppen

Bestellingen die kloppen, rust op de vloer, goede informatievoorziening? Met onze oplossingen zorgen we voor gemak voor u en uw medewerkers, optimale service aan gasten en maken we upselling heel eenvoudig.

Bar

Maximale
omzet draaien

De heerlijkste drankjes serveren en tegelijkertijd maximale omzet draaien? Adnamics voorkomt onduidelijkheden, verbetert de kwaliteit van uw service en houdt uw voorraad bij.

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van u verwachten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor u het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere