Een team vol horeca optimizers

Team Adnamics

Elke dag een beetje beter, daar staan we voor! Al meer dan 25 jaar zijn we een betrouwbare partner voor het leveren van kassasystemen in de horeca. En dat niet alleen. We zitten naast de ondernemer aan tafel en zoeken voortdurend naar de best passende oplossing. Proactief anticiperen en nét dat stapje extra zetten: wij zijn vastberaden om de horeca naar nieuwe hoogten te tillen. Sluit je aan bij Adnamics en maak deel uit van een team dat altijd in de startblokken staat.

Bouw mee aan de horeca van morgen

Of je nu helemaal fan van innovatieve kassasystemen bent, een pro bent in klantenrelaties, een strateeg in hart en nieren of een geboren adviseur, bij Adnamics krijg je de kans om echt impact te maken. Spring aan boord en laten we samen de toekomst van de horeca vormgeven!

Sollicitatieprocedure binnen Adnamics

De eerste stap

Gesolliciteerd? Leuk! We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 5 werkdagen ontvang je een terugkoppeling.

Eerste gesprek: kennismaking

Wie ben jij? Wat beweegt je? Wie zijn wij? We maken tijdens het eerste gesprek graag kennis met je en gaan verder in op jouw vaardigheden.

Tweede gesprek: collega’s?

Ontmoet je collega’s of toekomstig manager. Zo krijg je al een aardig gevoel bij jouw collega’s binnen Adnamics.

Jij blij? Wij blij? Aangenomen!

Even een krabbel en dan mogen we je welkom heten! Ontmoet de rest van het team en maak kennis met de organisatie. We kijken uit naar je eerste werkdag. 😉

Onze cultuur en mensen

Bij Adnamics heerst een no nonsens cultuur en zetten we graag een stapje harder voor elkaar. Het leven is hier dynamisch en sociaal: van fijne gesprekken met onze relaties tot een memorabel bedrijfsuitje. We omarmen een omgeving die proactiviteit en nieuwe ideeën stimuleert. Wat ons verenigt, is de ongedwongen en sociale sfeer die zo typerend is voor Adnamics!

Bij Adnamics staan eigen initiatieven en ontwikkelingen hoog op de agenda. Wees jezelf, je beste zelf. Want alleen zo kunnen we een lerende organisatie met elkaar creëren en een constante stroom van vernieuwing realiseren. Het resultaat? Een sterke organisatie, werkperspectief en een steeds betere aanpak voor ons gewaardeerde relaties en partners!

Martin LimburgAlgemeen Directeur, Adnamics

Open vacatures

Horeca Servicedesk Medewerker

Ga jij graag het liefst elke dag naar een restaurant, hotel of bar? En gaat jouw hart sneller kloppen van technische problemen die eigenlijk gisteren nog moesten worden opgelost? Dan ben jij de Horeca Servicedesk Medewerker die wij zoeken!

Bekijk vacature
  • 32-40 uur
  • Support verlenen aan onze eindgebruikers
  • Affiniteit met ICT en horeca

Implementatie Consultant

Ga jij graag het liefst elke dag naar een restaurant, hotel of bar? En weet jij precies wat wij bedoelen met woorden als hardware, software en implementatie? Dan ben jij de Horeca Implementatie Consultant die wij zoeken!

Bekijk vacature
  • Fulltime
  • Vaardigheden op het gebied van systeem-, applicatie- en netwerkbeheer
  • Affiniteit met automatisering

Allround Marketeer

Ben jij altijd te vinden in de hipste restaurants, hotels of bars? En bruist jouw persoonlijkheid van enthousiasme om creatieve strategieën te bedenken én tot leven te brengen? Dan zoeken wij jou, de veelzijdige marketing pro die we nodig hebben!

Bekijk vacature
  • Fulltime
  • Zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van marketing

Geen (passende) vacature, maar toch deel uitmaken van ons team?
Stuur dan een open sollicitatie naar: sollicitaties@adnamics.nl

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Een keer met ons kennismaken? De koffie staat klaar!