De kracht van kennis

Snel en eenvoudig basiskennis opdoen van het systeem? Ga aan de slag met onze handige e-learnings en toets je kennis aan de hand van een aantal vragen. Tussentijds pauzeren om later weer verder te gaan? Geen probleem! Maak een account aan en ga direct aan de slag.

unTill Kassa Automatisering – POS

Hoe plaats je een bestelling? Hoe werkt de navigatie in het kassasysteem? Hoe kan ik een tafel splitsen of apart afrekenen? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen, die in de e-learning POS behandeld zullen worden.

 

 

unTill Kassa Automatisering – BackOffice

In deze e-learning maak je kennis met het beheren van stamgegevens in unTill. Hoe voer ik een prijswijziging door, hoe maak ik nieuwe gebruikers aan en op welke manier voeg ik opties toe? Na het volgen van deze e-learning zal het gebruik van de unTill BackOffice vanzelfsprekend zijn.

unTill Kassa Automatisering – Draadloos Bestellen

Maak je gebruik van draadloze devices? Dan is de e-learning Draadloos Bestellen echt iets voor jou! Leer hoe je eenvoudig een bestelling opneemt, korting verleent, een tafel vervolgt en nog veel meer.

Draadloos Bestellen
unTill keuken en barproductie

unTill Kassa Automatisering – Keuken en Barproductie

Werk je op professionele wijze met bar- en/of keukenschermen? Volg dan de e-learning Keuken- en Barproductie en leer om met verschillende functieknoppen en bereidingsinformatie te werken.

unTill Webmanagement

Wil je een vinger aan de pols houden als je even niet in je horecazaak bent? Volg de e-learning Webmanagement en maak kennis met de uitgebreide rapportagemogelijkheden van unTill Webmanagement.

unTill Webmanagement
unTill Start Backoffice

unTill Start Kassa Automatisering – BackOffice

In deze e-learning maak je kennis met het beheren van stamgegevens in unTill Start. Hoe voer ik een prijswijziging door, hoe maak ik nieuwe gebruikers aan en op welke manier voeg ik opties toe? Na het volgen van deze e-learning zal het gebruik van de unTill BackOffice vanzelfsprekend zijn.

unTill Start Kassa Automatisering – POS

Hoe plaats je een bestelling? Hoe werkt de navigatie in het kassasysteem? Hoe kan ik een tafel afrekenen? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen, die in de e-learning POS behandeld zullen worden.

unTill Start POS

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?