Wij zijn adnamics

Bij Adnamics ga je niet voor losse producten, apps of kortetermijnoplossingen. Wat wel?
Een uitgebreide analyse, een totaaloplossing, volledige implementatie van a tot z én een doorlopende service.

Over Adnamics

Al meer dan 25 jaar levert Adnamics totaaloplossingen aan horecabedrijven. Of je nu een snackbar, hotel of nachtclub exploiteert, wij kunnen jouw horecaonderneming automatiseren. En dit met één doel: onze relaties voorwaarts helpen met een oplossing die écht toegevoegde waarde heeft. Voor jou, je medewerkers én voor je gasten. Hierin werken wij alleen met de beste hard- en software systemen. Want dat is wat klanten immers ook van jou verwachten.

Trots op onze optimizers.

Dat ook vrouwen goed zijn in ICT bewijst onze collega Linda de Jong. Al 11 jaar is zij een zeer waardevolle toevoeging aan het supportteam van Adnamics en is ze inmiddels bij menig horecaondernemer bekend als helpende hand bij vragen over het kassasysteem. ‘’Ik help alle eindgebruikers van unTill door op afstand het kassasysteem te benaderen en ik onderhoud alle boekhoudkoppelingen. Kortom, lekker divers!’’ En tussen al haar mannelijke collega’s weet ze haar weg goed te vinden: ‘’Ik heb het altijd onwijs naar mijn zin bij Adnamics. De sfeer is goed en de hectiek op de supportafdeling maakt mijn werk uitdagend en afwisselend.’’

Linda de Jong – Support medewerker

Onze cultuur

Elke dag een beetje beter, daar staan we voor. Dit doen we door naast de ondernemer aan tafel te zitten en samen naar de best passende oplossing te kijken. En dat niet alleen. Onze cultuur kenmerkt zich door een verrassende houding naar onze relaties: altijd bereikbaar en nét dat stapje extra zetten door proactief te anticiperen op hun behoeften. Zo kan de ondernemer zich focussen op zijn kerntaak: focus op de gast. Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun DNA én met affiniteit voor automatisering. Want alleen zo begrijpen we hoe je denkt en opereert én wat de wensen van jouw gasten of klanten zijn.

De kern van onze werkwijze

  • Dagelijks innoveren in tools die we aanbieden en zoeken naar de nieuwste oplossingen. Want alleen zo maken we de manier van werken van onze relaties nóg efficiënter.
  • Het antwoord op de vraag hebben al voor deze is gesteld. Het resultaat? Een topervaring voor onze relaties én de eindgebruikers.
  • Investeren in onze waardevolle relaties door een uitgebreide analyse en een uniek plan. Jouw bedrijf is immers ook uniek. En zo gaan we samen alleen voor het allerbeste.

Ons product

De horecasector is dynamisch en vraagt continue om nieuwe toepassingen. Onze horeca optimizers reageren razendsnel op deze veranderende markt. En dat niet alleen. Dagelijks reageren we actief op de vragen en wensen van bestaande gebruikers. Het resultaat? Gebruiksvriendelijke software waarmee je meer grip hebt, overzicht houdt en waarmee je tijd bespaart. En slimme software vraagt uiteraard om betrouwbare hardware die optimaal gemak biedt. Op deze manier realiseren we de best passende totaaloplossing. Hierin is complete ontzorging, al vanaf het eerste contactmoment en begeleiding van kundige medewerkers onze kracht.

Werken bij Adnamics?

Ben je net als al onze optimizers gedreven om continue te zoeken naar de slimste oplossing en ga je alleen voor het allerbeste? Bij Adnamics is geen dag hetzelfde. Het bieden van de best passende oplossing en gezamenlijk resultaat behalen, daar staan wij voor!

Trots op onze optimizers.

Onze altijd goedlachse collega Martijn is al 6,5 jaar het gezicht van Adnamics als je bij ons binnenloopt. Na een praatje met zijn collega’s start hij de dag met het verwerken van binnengekomen bestellingen. Martijn: ‘’Mijn werkdag is echt elke dag anders en dat maakt het ook zo leuk. Waar ik de ene dag de consultants ondersteun met het plaatsen van hardware ben ik de andere dag bezig met een handheldreparatie die zo snel mogelijk de deur uit moet. Als we Martijn vragen wat hij van Adnamics vindt, hoeft hij niet lang na te denken. ‘’We hebben een goede stabiele basis en onze relaties zijn tevreden over de hardware en dienstverlening. Dat is de beste reclame die er is!’’

Martijn Leegwater – Facilitair medewerker

addicted

Klant Adnamics

> 3.000 tevreden klanten

Tijdswinst Adnamics

> 2.400 uur tijdswinst

+ 20 gedreven horeca optimizers

E-learning Adnaimcs

527 gevolgde e-learnings

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere