Pinautomaat voor de horeca

Flexibel betaalgemak

Vandaag de dag is een horeca pinautomaat onmisbaar. Jouw gasten hebben steeds minder contant geld op zak en de populariteit van contactloos pinnen en afrekenen met de smartphone groeit gestaag. Met een betaalautomaat zorg je ervoor dat de gast snel een eenvoudig kan betalen. Op elk gewenst tijdstip en op elke willekeurige locatie. Wel zo handig! Adnamics levert verschillende betaaloplossingen, van een vaste horeca pinautomaat tot een mobiele en geïntegreerde betaalautomaat. Zo zorgen we voor het complete pakket.

Maak een vrijblijvende afspraak
Horeca pinautomaat gekoppeld

Waarom een horeca pinautomaat?

Tegenwoordig zijn gasten niet altijd bereid om contant te betalen. Dankzij een horeca pinautomaat loop je niet onnodig klanten mis en zorg je voor een klantgerichte afhandeling van de transactie. Wil je als horecaondernemer contant geld niet meer accepteren? Met een pinapparaat werk je cashless en accepteer je alleen nog maar betalingen via de pin. Hierdoor hoef je niet met een stapel cash geld naar de bank. Het resultaat? Tijdswinst en de kans op fraude loopt enorm terug. Als horecaondernemer kan je ook niet meer om de trend heen dat horecagasten het gewend zijn om hun aankopen contactloos te betalen. Deze zogenaamde NFC-functie tref je daarom steeds vaker aan. Afrekenen gaat niet alleen sneller, maar ook het tellen van de kassa is zo gepiept!

Een pinautomaat voor de horeca – de voordelen op een rijtje

In de horeca betekent pinnen en contactloos betalen veilig, efficiënt en lagere kosten. De betaalautomaten van Adnamics hebben diverse communicatiemogelijkheden. Daarnaast zorgen we voor het complete pakket, van aankoop en administratieve afhandeling tot en met de levering en implementatie. Slim? We spreken liever van wise.

  • Gemakkelijk en snel betalen
  • Geen gedoe met wisselgeld of grote bedragen
  • Tijdswinst door een koppeling met het kassasysteem
  • Minder kans op fouten en fraude

Onze pinautomaten voor de horeca

Met de horeca pinautomaat van Adnamics bied je de gast een gemakkelijke manier om te betalen. Alle betaalwijzen kunnen naadloos geïntegreerd worden zodat je geen nee hoeft te verkopen. Met onze oplossingen krijg je geldstromen inzichtelijk en heb je een correcte verantwoording van je transacties. Een vaste, mobiele of gekoppelde horeca pinautomaat: met onze kennis en ervaring in horeca én automatisering bieden we jou een betaaloplossing die je echt verder brengt. Dat is het nieuwe smart.

referenties

Van oplossing tot bewezen resultaten

Wij kunnen meer gasten in minder tijd helpen en tegelijkertijd een goede service leveren.

Buurten in de Fabriek - Whitney Gibson

Ook gebruik maken van onze oplossingen? Lees de referenties en laat je overtuigen. 

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Ook soepel werkende hardware?
Lees meer over onze horeca pinautomaten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw