Kennis is innovatie

Wij volgen ontwikkelingen in de horeca en automatisering
op de voet. Zo kunnen we blijvend innoveren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Weten wat komende trends zijn? En kan je wel wat tips en tricks gebruiken om bijvoorbeeld derving te voorkomen, upselling te genereren of om de gastvrijheid nóg verder te verhogen? Houd deze pagina dan in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuws, whitepapers en onderzoeksresultaten.

Trainingen

Wil je jouw kennis van unTill opfrissen? Ontbreekt het jou aan voldoende basiskennis, wil je weten hoe unTill jou kan helpen bij het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen of ben je toe aan een update? Wij helpen je graag op weg met een van onze trainingen.

Basistraining

Deze basistraining geven we normaal gesproken tijdens het implementatietraject van unTill. Daarbij trainen we jou volgens het train-the-trainer principe. Je leert over het dagelijks gebruik van unTill (front-office) en het onderhoud (back-office). Na de training kan je aan de slag met de basisfuncties van unTill (frontoffice en backoffice) en kun je jouw collega’s trainen.

Resultaat

Na de training beheers je onderstaande onderdelen:

Front-office:

 • Een tafel verplaatsen, splitsen of samenvoegen
 • Een bestelling plaatsen of wijzigen
 • Een gerecht doorvragen
 • Een tafel afrekenen
 • Correcties op tafels uitvoeren en rekeningen heropenen
 • De dag afsluiten door rapportages uit te draaien
 • De opgedane kennis overdragen aan collega’s

Back-office:

 • Gebruikers en artikelen aanmaken
 • Prijzen wijzigen
 • Opties en departementen aanmaken
 • Verschillende soorten rapportages opvragen

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die met unTill gaat werken, maar nog geen of beperkte kennis van de software heeft. Dit komt in de praktijk regelmatig voor door wisselingen in het management of verloop van medewerkers.

Intake vooraf

Een aantal dagen voor de start van de training belt onze consultant jou voor een telefonische intake. Zo proberen we de leerdoelen zo helder mogelijk te krijgen. Na de training ontvangt elke deelnemer een certificaat. Adnamics wil graag dat jouw training zo effectief mogelijk is. Daarom kunnen er per training maximaal 3 collega’s deelnemen.

Duur: 1 dagdeel (inclusief lunch)

Investering: 595 euro. Voor relaties met een Standaard service abonnement 495 euro. Bij een Uitgebreid abonnement betaal je 395 euro.

Vereiste voorkennis is niet noodzakelijk.

Je inschrijven? Gebruik dan ons inschrijfformulier. Voor meer informatie kan je ons bereiken op 0251-203000 (optie 4).

Gevorderdentraining

De training voor gevorderden volgt na de basistraining. Hierbij richten we ons op de wat specifiekere functies in de backoffice van unTill. Deze gebruik je niet elke dag, maar zijn wel handig om te beheersen.

Resultaat

Na deze training beheers je onder meer:

 • Aanpassingen doen aan de plattegrond
 • Rapportages aanpassen
 • Printeraansturingen onderhouden

Wie en wat

De training is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het kassasysteem, meestal de eigenaar of de bedrijfsleider. De training zal worden gegeven door een van onze specialisten. Een aantal dagen voor de start van de training belt onze consultant jou voor een telefonische intake. Hierin bespreken we samen jouw belangrijkste leerdoelen. Zo proberen we de training zo effectief mogelijk te maken. Aan het eind van de training nemen we een examen af en ontvang je een certificaat van deelname.

Duur: 1 dagdeel (inclusief lunch)

Investering: € 595 voor de training. Voor relaties met een Standaard service abonnement is dat €495. Bij een Uitgebreid abonnement betaal je €395.

Vereiste voorkennis: basistraining

Je inschrijven? Gebruik dan ons inschrijfformulier. Voor meer informatie bel je naar 0251-203000 (optie 4).

Optimalisatietraining

Wanneer je enige tijd met unTill hebt gewerkt, is het tijd om meer uit het systeem te halen. De optimalisatietraining is dan een goede stap. Hiermee helpen we je om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Resultaat

Uitgangspunt van deze training is de verbetering van horecaprocessen. Het unTill kassasysteem kan je hierbij ondersteunen met de nodige sturingsinformatie. Omdat elke organisatie andere doelen heeft, maken we deze training volledig op maat voor u. Enkele onderwerpen van de training zouden kunnen zijn:

 • Het interpreteren van rapportages
 • Bevoegdhedenstructuur binnen unTill
 • Het vastleggen van procedures in unTill, zoals bijvoorbeeld kasafdrachten

Tijdens de training nemen we eventuele aanpassingen in uw systeem meteen mee als dat mogelijk is. Aanpassingen die we niet tijdens de training kunnen doorvoeren, verwerken we achteraf op basis van nacalculatie.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor de gevorderde gebruiker, meestal de bedrijfsleider of de eigenaar. De training zal worden gegeven door een van onze specialisten. Op een dag naar wens komt onze consultant langs bij jouw op locatie. Zo kunnen we het beste jouw huidige werkwijze inventariseren en eventuele wensen scherp krijgen. Op basis hiervan geven we jou de optimalisatietraining op onze locatie in Heemskerk. Aan het eind van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Duur: 1 dagdeel (inclusief lunch)

Investering: € 795 voor de training en intake op locatie. Voor relaties met een Standaard service abonnement is dat €695. Bij een Uitgebreid abonnement betaal je €595.

Vereiste voorkennis: basistraining

Je inschrijven? Gebruik dan ons inschrijfformulier. Voor meer informatie bel naar 0251-203000 (optie 4).

unTill Up2Date

Je werkt al een tijdje met unTill. Ondertussen heeft unTill nieuwe functionaliteiten gekregen. En ook  de gebruikersinterface heeft een facelift ondergaan. Natuurlijk wil je gebruikmaken van de laatste technieken. Met een unTill Up2Date zorgen we daarvoor en houd je de routing die je gewend bent.

Resultaat

Na de update heb je de nieuwste versie van unTill en is de gebruikersinterface weer helemaal up-to-date. De voor jou bekende routing én jouw bedrijfsspecifieke instellingen nemen we hier uiteraard in mee. Ook schoont onze consultant de database op. Items die je niet meer gebruikt, gaan uit het systeem. Verder geven we jou een korte training waarna je de basisfuncties in de gebruikersinterface van unTill kunt gebruiken en jouw collega’s kunt trainen.

Met unTill Up2Date doen we het volgende:

 • unTill is geüpgraded naar de meeste recente versie
 • Jouw unTill-installatie heeft de nieuwste look & feel (startscherm, bestelscherm, bonnen) voor de kassa en handhelds
 • Je weet hoe de nieuwe functionaliteiten werken
 • Alle bestaande koppelingen zijn geactualiseerd en aangepast naar de nieuwste mogelijkheden
 • Eventuele overige wensen zijn doorgevoerd

Voor wie

De training is geschikt voor iedereen die enige ervaring heeft met unTill. Meestal als:

 • je al ruime tijd met unTill werkt
 • gewenste nieuwe functionaliteiten al wel beschikbaar zijn in unTill, maar niet in de huidige gebruikersinterface
 • de horecagelegenheid een nieuwe eigenaar heeft

Voor een zo effectief mogelijke update neemt onze consultant na inschrijving eerst contact met jou op. Daarmee zorgt hij ervoor dat hij de situatie van jouw horecagelegenheid zo helder mogelijk heeft. Vervolgens bereiden we alle aanpassingen voor via een telefonische intake en zorgen we aansluitend voor de update op jouw locatie. De aansluitende uitleg zal vanwege de effectiviteit voor maximaal 3 medewerkers van jouw horecagelegenheid worden gegeven.

Duur: 2 uur op locatie

Investering: € 495 voor relaties met een Standaard serviceabonnement, € 395 voor relaties met een Uitgebreid service abonnement. Dit bedrag is inclusief voorbereidingstijd en reiskosten van de consultant.

Vereiste voorkennis: dagelijks gebruik van unTill

Je inschrijven? Gebruik dan ons inschrijfformulier. Voor meer informatie kan je bellen naar 0251-203000 (optie 4).

E-learning

Met onze E-Learnings kunnen jouw medewerkers snel en eenvoudig basiskennis opdoen van het systeem. Zo verkort je de inwerkperiode voor nieuwe medewerkers.

BackOffice

Kassa 

Mobiel bestellen

Keuken Productie en Bar Productie schermen

Webmanagement NL

Whitepapers

Interne criminaliteit: zo signaleert én voorkomt u het

Het runnen van een horeca-onderneming is prachtig. Je werkt immers in een bruisende omgeving, hebt persoonlijk contact met gasten en je kunt dagelijks genieten van de goede sfeer. Tegelijkertijd brengt het ondernemerschap ook de nodige uitdagingen, stress en soms financiële lasten met zich mee. En ook fraude komt helaas weleens om de hoek kijken. We geven jou enkele oorzaken hiervoor, maar ook tips om fraude tegen te gaan en te voorkomen.

Ben je klaar voor de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit heeft gevolgen voor jouw horecaonderneming. Ontdek nu hoe jij je kunt voorbereiden op de AVG.

11 september 2020 in Events

QR bestellen met Payconiq

De vraag naar makkelijk mobiel betalen met een QR-code is zeker de laatste maanden explosief gestegen. Het gemakkelijk afrekenen van je bestelling, geen contant geld meer, een koppeling met het…
Lees verder
22 april 2020 in Lancering

Werkbare Horeca

De mededeling dat de deuren van de horeca nog zeker drie weken langer gesloten moeten blijven is onwijs balen, maar hadden we allemaal stiekem wel verwacht. Wat zou het fijn…
Lees verder
20 maart 2020 in Lancering

Bezorg- en afhaalservice met de Adlivery webshop

De uitbraak van het coronavirus heeft een flinke impact en zorgt ervoor dat we ons momenteel in een bizarre situatie bevinden. De noodzakelijke maatregelen vanuit de overheid heeft onze branche…
Lees verder
17 december 2019 in Events

Horecava 2020

unTill tijdens de Horecava 2020 Nieuwe ontwikkelingen en trends in de horeca volgen elkaar in razend tempo op. Maar hoe zet je jouw (nieuwe) horecazaak op voorsprong en hoe zorg…
Lees verder

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere