Alex Oerlemans

Chef Kok Restaurant De Open Keuken in Beverwijk

Kiezen voor Adnamics betekent professionalisering op elk vlak. Je medewerkers hoeven minder handelingen te verrichten, je kunt gasten snellere en betere service bieden en de omzet gaat omhoog.

Productievere keuken

26%

Besparing

15%

Klanttevredenheid

21%

Bovendien krijg je niet zomaar een product. Adnamics kijkt goed naar je wensen zodat je ook echt een professionaliseringsslag kunt maken. En omdat alle medewerkers zelf uit de horeca komen, weten ze waar ze over praten.

Meer service = meer omzet

Uiteraard is het wel een investering, maar je krijgt er zoveel meer rendement voor terug. Ik kan me nog goed herinneren dat we met het nieuwe kassasysteem startten. Tot mijn grote verbazing ging de omzet die dag door het plafond. Onze medewerkers kregen simpelweg meer ruimte om goede service te leveren en dat leidde meteen tot resultaten.

Van flipperkast naar controle

Inmiddels zijn ook de agenda en de musicplayer in ons systeem geïntegreerd. En hebben we met de aanschaf van schermen een flinke slag gemaakt wat betreft de professionalisering van de keuken. Voorheen kregen we allerlei bonnetjes binnen. Heel onoverzichtelijk en het kostte veel tijd om ze in de goede volgorde op te pakken. Ik was eigenlijk net een flipperkast. Nu doet het systeem al dat uitzoekwerk voor me. Ik weet precies wanneer welk gerecht gemaakt moet worden. Daardoor heb ik meer tijd om iedereen goed aan te sturen, weten keukenpersoneel én bediening precies wat er moet gebeuren en voorkomen we fouten.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

Loetje
Safari Lodge
Foodhallen Amsterdam