Knap horeca kassasysteem

Kassasysteem horeca met maximaal gemak

Met het horeca kassasysteem van Adnamics zorg je ervoor dat alle aspecten van jouw onderneming in balans zijn. Gasten voelen zich welkom, bestellingen worden snel doorgestuurd en wensen worden moeiteloos door de bediening opgepakt. Als optimizers begrijpen we als geen ander dat je razendsnel moet kunnen schakelen. Efficiënte software, een gebruiksvriendelijk systeem en realtime inzicht in jouw omzet zijn essentieel om een hoog serviceniveau te garanderen. Het horeca kassasysteem van Adnamics biedt het je allemaal.

Maak een vrijblijvende afspraak
Horeca Kassasysteem

Waarom een horeca kassasysteem?

Het opnemen van bestellingen met een kladblokje is allang verleden tijd. Je merkt als professionele horecaondernemer dat je een hoop zaken tegelijkertijd moet managen. Het personeel, de reserveringen, de voorraad, online bestellingen enzovoorts. Met een horeca kassasysteem regel je alles vanaf één plek: oftewel een kassa is het hart van jouw onderneming. Je hebt alles overzichtelijk geïntegreerd in één systeem. Het resultaat? Je minimaliseert de kans op fouten en verbetert de efficiëntie.

Horeca kassasysteem – de voordelen op een rijtje

Als horecaondernemer stel je terecht hoge eisen aan jouw kassasysteem. Of het nu gaat om het verhogen van de service, het verkorten van wachtrijen, het op orde brengen van jouw administratie of het snel kunnen werken met het systeem. Het horeca kassasysteem van Adnamics biedt jou een uniek aanbod en optimale kwaliteit.

  • Nieuwe medewerkers binnen een kwartier aan de slag
  • Koppelt met alle systemen in jouw zaak
  • Realtime inzicht in je omzet
  • Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Kies een horeca kassasysteem wat bij je past

Met de kassaoplossingen van Adnamics kun je kiezen uit een oneindige lijst met functionaliteiten. Misschien heb je genoeg aan een simpel kassasysteem met basisfunctionaliteiten of ben je juist op zoek naar een compleet kassasysteem voor een zeer uitgebreid horecaconcept. Bij Adnamics staat de werkwijze van jouw onderneming altijd voorop. Van voorraadbeheer tot reserveren en van draadloos bestellen tot rapportages. Met het horeca kassasysteem van Adnamics krijg je meer grip en overzicht. Zo stuur je sneller bij en ervaren jouw gasten een zorgeloze ervaring.

Wij willen precies weten waar het probleem ligt. Alleen zo kunnen we een plan maken wat écht werkt. Zo zorg je ervoor dat jouw onderneming nooit stilstaat. Samen maken we de vertaalslag van probleem naar oplossing en zorgen we voor een stijgende lijn in jouw resultaten.

referenties

Van oplossing tot bewezen resultaten

Het bedieningsgemak van het kassasysteem is bijzonder groot. Daardoor hoef ik een nieuwe medewerker nauwelijks in te werken.

Het Smulhuisje Putten - Patricia Helsdingen

Ook gebruik maken van onze oplossingen? Lees de referenties en laat je overtuigen. 

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Ook soepel werkende hardware?
Lees meer over onze kassa automatisering.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw