Hans Bruning

Managing Director Thrill Grill, Amsterdam en Haarlem

Voordat we ons eerste restaurant twee jaar geleden openden, heb ik twee partijen uitgenodigd. En bij Adnamics had ik meteen een goed gevoel. De medewerkers hebben een horeca-achtergrond en dat merk je.

Thrill Grill

Kwaliteit

20%

Efficiëntie

25%

Klanttevredenheid

18%

Ze weten wat er leeft op de vloer en wat je als horecabedrijf nodig hebt. Het hele traject, van aanloop naar implementatie, verliep dan ook soepel. Daarin merkte ik ook de technische expertise van Adnamics. Er werd bijvoorbeeld goed gekeken naar de lay-out van het restaurant voordat er advies werd gegeven.

Handig integreren

Inmiddels werken we in al onze drie restaurants met het kassasysteem van Adnamics. Het is gewoon echt een betrouwbaar systeem. We hebben een koppeling met de pinautomaten en maken gebruik van de rapportagetools. Ook hebben we sinds kort keukenschermen. Heel handig dat je alles met elkaar kunt integreren.

Keuze voor kwaliteit

Natuurlijk zijn er goedkopere oplossingen. Zo zijn er aardig wat partijen die bijvoorbeeld kassa-apps aanbieden voor op je tablet. Dat werkt redelijk, maar die software is gewoon veel minder stabiel. En dan is goedkoop eigenlijk gewoon duurkoop. Als serieuze horecaondernemer ben je aan jezelf en je medewerkers verplicht om te kiezen voor een partij die kwaliteit én een goede service biedt. Ik heb Adnamics dan ook al aangeraden bij meerdere partijen.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw