Overzichtelijke bar- en keukenschermen

Papierloos werken is de toekomst

Hoe je de communicatie tussen de witte en zwarte brigade vlekkeloos laat verlopen? In één woord: rust. Met de bar- en keukenschermen van Adnamics verloopt de communicatie vlekkeloos. Niet alleen onderling in het keukenteam of de bediening, maar op de totale vloer. Want als je iets niet wil, zijn het gasten die ontevreden je zaak verlaten. Adnamics biedt diverse oplossingen om jouw horecaonderneming op voorsprong te zetten. Met barschermen en keukenschermen zijn communicatiefouten en te laat aangekomen bestellingen verleden tijd!

Maak een vrijblijvende afspraak
Barschermen en keukenschermen

Waarom een barscherm of keukenscherm?

Van bestelling tot en met uitgifte, in de keuken en de bar moet alles op rolletjes verlopen. Door het stroomlijnen en automatiseren van je processen staan de koks op hun gemak achter de pannen en de bediening met een brede glimlach achter de bar.
Met barschermen en keukenschermen zorg je ervoor dat bestellingen op het juiste moment geserveerd worden en wijzigingen direct worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend is dit ook direct zichtbaar op het scherm. En dat niet alleen, je ziet in één oogopslag voor welke tafel een bestelling bestemd is en met welke gang een tafel bezig is. Het resultaat? Minder fouten, geen kwijtgeraakte bonnen en een hogere gastbeleving. Door het automatiseren van jouw onderneming ga je voor kwaliteit en geef je het personeel de ruimte om met zijn vak bezig te zijn. Wel zo prettig!

Horeca barschermen en keukenschermen – de voordelen op een rijtje

Bar- en keukenmanagement vervangt de oude manier van routing en los slingerende bonnetjes. Alles staat overzichtelijk aangegeven op één scherm. Zo kan je als horecaondernemer zelfs als het nodig is zonder chef lekker door blijven draaien.

  • Precies weten op welk moment er begonnen moet worden aan de bereiding
  • Verlaging van personeelskosten door de verhoogde efficiëntie
  • Optimale communicatie tussen de bediening en de keuken
  • Focus op koken en op creaties in plaats van het altijd moeten managen

Alles wat je nodig hebt voor een soepele operatie

Goede communicatie is essentieel voor elke horecaonderneming. Natuurlijk is het belangrijk dat de bediening luistert naar de wensen van de gasten. Maar dat alleen is niet voldoende. Ook tussen de keuken en bediening is een juiste communicatie bepalend voor het succes van jouw horecazaak. En wanneer jij zorgt dat de communicatie vlekkeloos verloopt, kun je veel geld besparen.

Barschermen en keukenschermen is voor elke horecazaak een waardevolle investering. Je werkt niet alleen efficiënter omdat je minder afhankelijk bent van jouw personeel, maar ook de foutmarges worden veel en veel kleiner. Heb je bijvoorbeeld een gewijzigde bestelling? Waar voorheen het bonnetje onderop zou belanden, kan het team nu direct anticiperen en loopt een bestelling niet in de soep. Alle informatie in één overzicht op een barscherm of keukenscherm. Wel zo wise!

Bij Adnamics staat de werkwijze van jouw onderneming altijd voorop. Van voorraadbeheer tot reserveren en van draadloos bestellen tot rapportages. Adnamics denkt in totaaloplossingen om jou echt verder te brengen. Niet voor niks leveren wij al 25 jaar slimme systemen aan de horeca.

referenties

Van oplossing tot bewezen resultaten

Sinds kort werken we ook met de keukenschermen van Adnamics. Van bestelling tot uitgifte, alles gaat digitaal. Dat geeft rust en overzicht.

Van der Valk Oostzaan - Jeff Heijneker

Ook gebruik maken van onze oplossingen? Lees de referenties en laat je overtuigen. 

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Ook soepel werkende hardware?
Lees meer over onze bar- en keukenautomatisering.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw