Horeca automatisering

Effectief automatiseren is simpelweg wat we doen.

Horeca automatisering

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Horeca automatisering wat je écht vooruit helpt

Van restaurant en hotel tot snackbar en keten. Al onze medewerkers hebben ruime ervaring in de horeca én affiniteit voor automatisering.

Horeca Kassasysteem

Een professionele horecaonderneming? Dan is een horeca kassasysteem onmisbaar. Reserveringen, bestellingen, voorraden, uitgebreide rapportages, een koppeling met de boekhouding? Zomaar wat pluspunten van ons kassasysteem voor de horeca.

Draadloos bestellen

Bestellingen opnemen die automatisch naar de kassa, bar en keuken doorgestuurd worden? Met draadloos bestellen zorg je voor gemak en efficiëntie. Zo kan jij de focus leggen op de service van jouw gasten. Wel zo prettig!

Bar- en keukenschermen

Met barschermen en keukenschermen creëer je overzicht op de werkvloer. Bestellingen komen direct binnen op het scherm en het keukenteam of de bediening kan direct aan de slag met de bereiding. Breng de rust op de vloer terug en neem voor altijd afscheid van de losse bonnetjes.

Online en interactief bestellen

Jouw klanten het gemak geven van online bestellen en afrekenen? Kies voor take-away, bezorgen of een webshop. Met de verschillende online en interactieve bestelmogelijkheden van Adnamics is dat wel heel eenvoudig.

Betaaloplossingen

Stand alone of gekoppeld aan het kassasysteem. Met de betaaloplossingen van Adnamics in ieder geval altijd ‘wise’. Daarmee voldoen de betaalautomaten precies aan jouw wensen en eisen. Én… het levert je ook nog eens tijdswinst op!

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw