Jeff Heijneker

Bedrijfsleider Van der Valk Oostzaan

De oplossingen van Adnamics blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Neem bijvoorbeeld het kassasysteem. Het touchscreen is handig, artikelen zijn ingedeeld op departementen en de iconen spreken helemaal voor zich.

Jeff Heijneker

Efficiëntie

19%

Productievere keuken

33%

Kwaliteit

12%

Slechts met een beperkte uitleg kun je medewerkers snel wegwijs maken door het systeem. Het werkt bijna net zo simpel als het bedienen van je smartphone. En ook de backoffice is eenvoudig. Als je bijvoorbeeld een nieuw menu wilt invoeren, kun je dat heel gemakkelijk zelf doen. Je hoeft dus niet voor elke wijziging contact op te nemen met Adnamics.

Rust en controle

Sinds kort werken we ook met de keukenschermen van Adnamics; een bonnenloos systeem voor de keuken. Van bestelling tot uitgifte, alles gaat digitaal. En ook bijvoorbeeld de bereidingstijd van elke gerecht staat vermeld. Dat geeft rust en overzicht. En je weet zeker dat alle gerechten van een tafel tegelijkertijd klaar staan. Vervolgens kan de bediening de gasten serveren en de bestelling afvinken op het scherm. Je kunt bovendien naar wens allerlei opties toevoegen. Heel handig.

Optimale service

Onze vestiging is open sinds de zomer van 2016. De keuze voor Adnamics lag voor de hand omdat we er al heel positieve ervaringen mee hadden. Bij een opstart komt veel kijken en natuurlijk verloopt niet alles soepel, maar de adviseurs van Adnamics staan gelukkig altijd voor je klaar. En misschien nog wel belangrijker: ze komen hun afspraken na.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw