Interactief en online bestellen

Online en interactief bestellen – een optimale service

Jouw gasten echt van alle gemakken voorzien? Of het nu gaat om QR bestellen, een bezorg- of afhaalservice via een webshop, het bestellen via een bestelzuil of vanaf een tablet. Met de verschillende online bestelmogelijkheden van Adnamics zorg je voor een unieke klantbeleving, meer omzet en een verlaging van je personeelskosten. Jouw gasten plaatsen hun bestelling in een veilige en betrouwbare omgeving. Door de naadloze koppeling met het kassasysteem worden producten binnen no-time besteld en afgerekend.

Maak een vrijblijvende afspraak
Interactief en online bestellen

Waarom online bestellen?

Online bestellen, take-away of bezorging, maar ook bestellen middels een QR-code is één van de snelst groeiende segmenten binnen de horecawereld. Waarom? Simpelweg omdat deze manier van bestellen past in de huidige tijd en digitalisering een steeds prominentere rol inneemt binnen een horecabedrijf. Zo is contactloos bestellen en betalen razend populair. Je biedt de gast een extra service en als ondernemer ga je mee met de tijd.

Online en interactief bestellen – de voordelen op een rijtje

Met QR-bestellen, bestelzuilen en bestelsites geef je de gast net dat beetje extra gemak. Ze kiezen, klikken en verzenden de bestelling. Door de koppeling met het kassasysteem wordt de bestelling meteen geregistreerd en kan het personeel aan de slag. Zo krijgt de gast een optimale service van binnenkomst tot vertrek. Nog meer pluspunten?

  • 15 tot 20% extra rendement
  • Ontlasten van het personeel tijdens piekmomenten
  • Het aanbieden van een extra service aan je gast
  • Meer tijd voor persoonlijke gastvrijheid
  • Inspelen op de klantbehoefte met upselling

Intuïtief en flexibel werken

Wij maken het juist niet ingewikkeld. Met de sIimme oplossingen van online en interactief bestellen, kan je in drukke tijden het personeel eenvoudig ontlasten. Je gast kan laagdrempelig en eenvoudig zijn bestelling plaatsen door de korte wachttijd. Iemand zijn drankje op? Een tweede ronde bestellen is zo gedaan, omdat de gast niet afhankelijk is van de bediening. Het resultaat? Meer tijd voor de gast, een hogere omloopsnelheid en een hoger rendement. Voorkomen dat je gasten onnodig in de wachtrij staan bij het bestellen en afhalen? Met de bestelzuilen van Adnamics is dit verleden tijd. Maak het makkelijk door jouw onderneming te automatiseren met online bestellen en interactief bestellen: het verlengstuk van elke horecagelegenheid.

referenties

Van oplossing tot bewezen resultaten

Het is gewoon echt een betrouwbaar systeem en super handig dat je alles met elkaar kunt integreren.

Thrill Grill - Hans Bruning

Ook gebruik maken van onze oplossingen? Lees de referenties en laat je overtuigen. 

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Ook soepel werkende hardware?
Lees meer over onze online- en interactieve oplossingen.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw