Snelle horeca handheld en tablet 

Slim en efficiënt: mobiele horeca handheld en tablet

In de horeca is het aanpakken! Jouw personeel zorgt er iedere dag voor dat gasten een fantastische ervaring beleven. Snelheid en service zijn hierin onmisbaar. Met een handheld of tablet kan de bestelling overal mobiel opgenomen worden. Door de koppeling met het kassasysteem komt de bestelling direct op de juiste plaats terecht, in de keuken of achter de bar. Wel zo efficiënt! Met de draadloze oplossingen van Adnamics weet je zeker dat de horeca handheld of tablet aan jouw wensen voldoet.

Maak een vrijblijvende afspraak
Horeca handheld

Waarom een handheld of tablet?

Een horeca handheld of tablet is vandaag de dag voor elke horecaondernemer essentieel. Bestellingen worden direct aan tafel opgenomen. Teruglopen naar de kassa om de bestelling in te voeren, is hiermee verleden tijd. Het resultaat? Een hogere omloopsnelheid en de bediening die alle aandacht kan geven aan de gast.

Een handheld of tablet biedt veel voordelen. Door het kleurenscherm, de overzichtelijke menustructuur en een duidelijk overzicht van de openstaande tafels is het een fijne manier van werken voor in de horecazaak, maar ook voor de bediening op het terras. Door de grote capaciteit van de batterij en de robuustheid is een horeca handheld of tablet een uitstekende oplossing voor elk type horeca.

Horeca handheld of tablet – de voordelen op een rijtje

Met de draadloze oplossingen van Adnamics kun je een draadloos device eenvoudig naast je vaste kassassysteem gebruiken. Bestellen op het terras via een handheld of het inzetten van een tablet als extra verkooppunt op je terras is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  • Eenvoudig en snel te bedienen door de op maat gemaakte tafelindeling
  • Rust op de werkvloer door minder heen en weer geloop van personeel
  • Verhoging van de service door meer aandacht voor de gast
  • Snelle en automatische overdracht van bestellingen
  • Een hoger rendement door het opnemen van meerdere bestellingen in korte tijd

Intuïtief en logisch werken

Nooit meer een dienblad neerzetten om een bestelling op te nemen. Met een horeca handheld ben je in het bezit van alle functionaliteiten die een kassasysteem heeft. Bestellen, wijzigingen doorvoeren, reserveren, rekeningen splitsen enzovoorts. De bediening roept alles met één hand op en kan de aandacht bij de gasten houden. Wel zo prettig! Elke bestelling wordt direct doorgestuurd naar de bar- en/of de keukenprinter, waarna een bestelling direct bereid kan worden. Willen jouw gasten afrekenen? Direct afrekenen vanaf de handheld in combinatie met een gekoppelde pin is de snelste oplossing.

Met de gebruiksvriendelijke horeca handheld of tablet heb je een mobiel kassasysteem die draadloos gekoppeld is aan het vaste kassasysteem. Bij Adnamics ben je verzekerd van een ruim aanbod aan draadloze bestelapparatuur, zoals standaard tablets of industriële horeca bestelterminals.

referenties

Van oplossing tot bewezen resultaten

Adnamics heeft mij heel goed geadviseerd in de keuze voor een draadloze oplossing

Taverne Visscher - Dennis Sta van Uiter

Ook gebruik maken van onze oplossingen? Lees de referenties en laat je overtuigen. 

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Ook soepel werkende hardware?
Lees meer over onze draadloze bestelterminals.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw