Ramona Nijssen

Mede-eigenaar IJkgebouw in Alkmaar

Toen ik in april 2015 met mijn partner Marcel Hansen een restaurant opende, stond de keuze voor het kassasysteem al vast. Hij had uitstekende ervaring met de service en systemen van Adnamics en wilde per se weer gebruikmaken van hun dienstverlening.

Kwaliteit

16%

Productievere keuken

30%

Efficiëntie

23%

Uiteraard hebben we wel research gedaan naar andere opties, maar Adnamics blonk uit in kwaliteit, service en stabiliteit. Inmiddels werken we er ook in onze twee andere ondernemingen mee.

Engelengeduld en 100% vertrouwen

Wanneer je een restaurant begint, heb je heel veel vragen. De adviseurs van Adnamics hebben engelengeduld. Ze kunnen elke vraag beantwoorden en lossen eventuele problemen direct op. Het contact is professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ik twijfel er geen moment aan of we wel de juiste keuze hebben gemaakt. Bij Adnamics ben je verzekerd van een constante kwaliteit, vertrouwen, goede service en back-office. We hebben een kassasysteem waar we voor honderd procent op kunnen vertrouwen en het geeft rust dat je weet dat je systeem in goede handen is.

Voor de serieuze horeca

Ik zou Adnamics niet aanraden aan de kleine bruine kroegjes, maar elke horecaondernemer die zichzelf serieus neemt, kan er eigenlijk niet zonder. Omdat wij geïnteresseerd zijn in de horeca gaan wij regelmatig naar andere bedrijven om ideeën en inspiratie op te doen. Bij veel bedrijven staat al een kassasysteem van Adnamics. Dat is voor ons een teken dat het met de onderneming wel goed zit.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw