Kassasystemen in de horeca

Wat is de beste keuze voor mijn horecaonderneming?

Gekoppelde betaalautomaat

In de horeca is de mobiele technologie niet meer weg te denken. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Steeds meer horecaondernemeners vervangen hun traditionele kasregisters dan ook voor digitale varianten. Maar hoe maak je de beste keuze in horeca kassasystemen?

Adviseurs met horeca-achtergrond

“Voordat we ons eerste restaurant twee jaar geleden openden, heb ik twee partijen uitgenodigd. En bij Adnamics had ik meteen een goed gevoel. De medewerkers hebben een horeca-achtergrond en dat merk je.”

Wij werken voor onder andere

Horeca kassasystemen

Natuurlijk wil je als  horecaondernemer de beste keuze maken voor jouw bedrijf. Maar welk systeem is nu het beste? Moet je nu voor de cloud kiezen of is on-premise toch beter? Of is er wellicht ook nog een tussenoplossing?Waar heb jij als ondernemer het meest profijt van? En niet onbelangrijk: hoe zit het met de kosten?

Alle antwoorden op deze vragen en meer nuttige informatie vind je terug in onze whitepaper. Zo maak je een overwogen keuze.

Whitepaper downloaden

Onze gratis whitepaper geeft nuttige informatie waarmee je een overwogen keuze maakt voor jouw meest geschikte kassasysteem in de horeca.

    Naam *

    Bedrijfsnaam

    Uw e-mailadres*

    Wij werken voor onder andere

    IJkgebouw