Verstand van alle zaken

Wij denken in totaaloplossingen om jou echt verder
te brengen. Dat is het nieuwe smart.

Of je nu een snackbar, hotel of nachtclub exploiteert, wij kunnen jouw horecaonderneming optimaliseren. Al onze medewerkers hebben ruime horeca-ervaring. We weten hoe jij denkt, opereert, hoe je de klanttevredenheid omhoog brengt en tegelijkertijd jouw processen optimaliseert. Of het nu gaat om het verkorten van wachtrijen, het op orde brengen van jouw administratie, correcte registratie of verantwoording van jouw gegevens. We zorgen ervoor dat je kunt inspelen op ontwikkelingen en trends. En de service en kwaliteit nóg verder kunt verbeteren.

Snackbar

Meer dan alleen een traditioneel patatje. En allang niet alleen meer afhaal. Door te automatiseren kun je inspelen op de trends en gaat jouw omzet omhoog.

Café

Volop gezelligheid, maar ook een waslijst aan regels en grillige bezoekersaantallen. Wij zorgen voor registratie van A tot Z en een hogere klantbeleving.

Grand Café

Een uniek aanbod, optimale kwaliteit. Doordat wij jouw logistieke proces optimaliseren en zorgen voor handige koppelingen met jouw administratie, kan jij de focus leggen op de voorkant van het systeem.

Brasserie

Inspelen op trends. Onderscheidend zijn en blijven. Wij zorgen ervoor dat jij je vooral kunt richten op de uitstraling en promotie van jouw bedrijf.

Lunchroom

Winkelend publiek verrassen en tegelijkertijd je piekmomenten efficiënter opvangen? Wij optimaliseren jouw processen zodat je kunt sturen op kwaliteit.

Restaurant

Opvallen tussen al jouw concurrenten en voorlopen op trends? Wij richten jouw logistieke en administratieve proces slimmer in zodat jij je kunt richten op de kwaliteit en service.

Hotel

Een grote diversiteit aan gasten, veel verschillende systemen. Wij garanderen handige koppelingen, optimale kwaliteit, omzetstijging én kostenverlaging.

Sportclub

Van clubhuis naar professionele horecagelegenheid. Jij zorgt voor een luxer, gezonder en kwalitatiever assortiment. Wij regelen de registratie en het beheer.

Nachtclub

Wisselende bezoekersaantallen, een overvloed aan regels. Wij zorgen voor een correcte registratie en verantwoording.

Strandpaviljoen

Van zomergelegenheid naar hele jaar open. En dé locatie voor evenementen. Wij zorgen voor professionalisering, goede registratie en optimale inrichting van jouw systemen.

Bedrijfscatering

Elke dag een ander assortiment. Betaalbaar, luxe én gezond? Wij verkorten de wachtrijen, optimaliseren het betaalverkeer en zorgen voor een correcte registratie.

Ambassadeurs

Bewezen resultaten

Effectief automatiseren is simpel gezegd wat we doen.
En net zo simpel gezegd levert het jou winst op.

Adviseurs met horeca-achtergrond

“Voordat we ons eerste restaurant twee jaar geleden openden, heb ik twee partijen uitgenodigd. En bij Adnamics had ik meteen een goed gevoel. De medewerkers hebben een horeca-achtergrond en dat merk je. ”

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

Loetje
Safari Lodge