Verstand van alle zaken

Wij denken in totaaloplossingen om u echt verder
te brengen. Dat is het nieuwe smart.

Of u nu een snackbar, hotel of nachtclub exploiteert, wij kunnen uw horecaonderneming optimaliseren. Al onze medewerkers hebben ruime horeca-ervaring. We weten hoe u denkt, opereert, hoe u de klanttevredenheid omhoog brengt en tegelijkertijd uw processen optimaliseert. Of het nu gaat om het verkorten van wachtrijen, het op orde brengen van uw administratie, correcte registratie of verantwoording van uw gegevens. We zorgen ervoor dat u kunt inspelen op ontwikkelingen en trends. En de service en kwaliteit nóg verder kunt verbeteren.

Snackbar

Meer dan alleen een traditioneel patatje. En allang niet alleen meer afhaal. Door te automatiseren kunt u inspelen op de trends en gaat uw omzet omhoog.

Café

Volop gezelligheid, maar ook een waslijst aan regels en grillige bezoekersaantallen. Wij zorgen voor registratie van A tot Z en een hogere klantbeleving.

Grand Café

Een uniek aanbod, optimale kwaliteit. Doordat wij uw logistieke proces optimaliseren en zorgen voor handige koppelingen met uw administratie, kunt u zich richten op de voorkant.

Brasserie

Inspelen op trends. Onderscheidend zijn en blijven. Wij zorgen dat u zich vooral kunt richten op de uitstraling en promotie van uw bedrijf.

Lunchroom

Winkelend publiek verrassen en tegelijkertijd uw piekmomenten efficiënter opvangen? Wij optimaliseren uw processen zodat u kunt sturen op kwaliteit.

Restaurant

Opvallen tussen al uw concurrenten en voorlopen op trends? Wij richten uw logistieke en administratieve proces slimmer in zodat u zich kunt richten op de kwaliteit en service.

Hotel

Een grote diversiteit aan gasten, veel verschillende systemen. Wij garanderen u handige koppelingen, optimale kwaliteit, omzetstijging én kostenverlaging.

Sportclub

Van clubhuis naar professionele horecagelegenheid. U zorgt voor een luxer, gezonder en kwalitatiever assortiment. Wij regelen de registratie en het beheer.

Nachtclub

Wisselende bezoekersaantallen, een overvloed aan regels. Wij zorgen voor een correcte registratie en verantwoording.

Strandpaviljoen

Van zomergelegenheid naar hele jaar open. En dé locatie voor evenementen. Wij zorgen voor professionalisering, goede registratie en optimale inrichting van uw systemen.

Bedrijfscatering

Elke dag een ander assortiment. Betaalbaar, luxe én gezond? Wij verkorten de wachtrijen, optimaliseren het betaalverkeer en zorgen voor een correcte registratie.

Ambassadeurs

Bewezen resultaten

Effectief automatiseren is simpel gezegd wat we doen.
En net zo simpel gezegd levert het u winst op.

Adviseurs met horeca-achtergrond

“Voordat we ons eerste restaurant twee jaar geleden openden, heb ik twee partijen uitgenodigd. En bij Adnamics had ik meteen een goed gevoel. De medewerkers hebben een horeca-achtergrond en dat merk je. ”

addicted

Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van u verwachten.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor u het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere