Dit is team Adnamics

Adnamics

Word jij onze nieuwe optimizer?

Parttime aan de slag als Werkstudent (ICT & Horeca)
Weet jij precies wat wij bedoelen met woorden als hardware, software en implementatie? Vind je het leuk om contact te hebben met gepassioneerde horecaondernemers? En kan jij heel goed zelfstandig aan de slag? Dan ben jij de werkstudent die wij zoeken!

Wat ga je doen?
• Je verleent telefonische support aan de eindgebruikers van het unTill kassasysteem en aanverwante hard- en software.
• Je zorgt ervoor dat meldingen netjes verwerkt worden en volgens de afgesproken procedures en processen afgehandeld worden. De verzoeken komen meestal telefonisch, via het internet of via de mail binnen.
• Je draagt verbetervoorstellen aan om het serviceproces te verbeteren.
• Je werkt intensief samen met je andere support collega’s en zorgt voor een heldere afstemming in taken.

Kortom, bij Adnamics is geen dag hetzelfde en krijg je veel zelfstandigheid. Daarnaast ben je flexibel in het plannen van je werkdagen.

Dit is Adnamics!
Al ruim 25 jaar zijn we de leukste club van Noord-Holland! Met veel plezier en enthousiasme leveren wij innovatieve hard- en software aan mooie horecazaken zoals Dunkin’ Donuts, Fletcher Hotels en Foodhallen Amsterdam. Adnamics bestaat uit vakidioten die stuk voor stuk horeca in het DNA hebben. We gaan alleen voor het allerbeste en hebben het antwoord op de vraag al nog voor die is gesteld. Onze gedrevenheid om continue te zoeken naar de slimste oplossing is dan ook waar wij voor staan. Er wordt hard gewerkt, al is er natuurlijk ook tijd voor een persoonlijke noot. Veel van onze collega’s zijn onderweg, maar we zorgen dat we elkaar regelmatig zien op onze thuisbasis in Heemskerk.

Tenslotte geloven wij in een uitmuntende dienstverlening. We doen wat we beloven en dragen zo bij aan het succes van de horecaondernemer. Onze klanten waarderen dat en belonen dit met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners. Oja! Vergeten we bijna te zeggen dat er voor de liefhebber elke vrijdag patat, kroketten of een bamihap is.

Wie ben jij?
Wij vinden het vooral belangrijk dat je binnen ons team past en goed matcht met onze klanten. Je vindt het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn van onze klanten, dit doe jij met een natuurlijke flair en oprechte interesse. Als vanzelfsprekend ga jij tot het uiterste om de horecaondernemer een passende oplossing te bieden en laat je niet los tot je dit bereikt hebt. Verder vind je het een uitdaging om samen met je collega’s problemen op te lossen en samen resultaat te behalen.
Je persoonlijkheid ontdekken we graag in een gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek hopen we dat je onderstaande punten in ieder geval meebrengt:

• Bezig met een opleiding op het gebied van ICT
• Basisvaardigheden op het gebied van systeem-, applicatie- en netwerkbeheer
• Affiniteit met de horecabranche
• Flexibel inzetbaar (ma t/m zo) voor minimaal 8 en maximaal 24 uur in de week
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Je bent zorgvuldig in de administratieve verwerking van je taken

Klinkt dit helemaal als jouw baan? Laat ons dan snel weten wie je bent. Dit kan door je CV inclusief motivatie te sturen naar planning@adnamics.nl onder vermelding van ‘’Sollicitatie Werkstudent ICT & Horeca”.

P.S. Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht in combinatie met een paar uurtjes werken? Adnamics is een erkend leerbedrijf, dus schroom niet om ons te contacten.