Vraag direct een koppeling aan.

Als moderne horecaondernemer wil je dat al jouw systemen naadloos aan elkaar zijn verbonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dagelijks uitwisselen van de omzetgegevens met de boekhouding door een koppeling tussen de unTill kassa en het boekhoudpakket.

Om je hierbij te helpen, bieden wij jou een breed scala aan integraties. Je vindt het actuele overzicht op de website van unTill. Ben je geïnteresseerd in één van de koppelingen? Hiervoor heb je een zogeheten TP-API gebruiker binnen jouw unTill omgeving nodig.*

Wil je meer informatie en direct jouw aanvraag indienen? Wij hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet.

Adnamics is niet aansprakelijk voor het (on)bewust misbruiken van gegevens door derden.

 

*Let op! Je dient in het bezit te zijn van een TP-API licentie wanneer je via dit formulier een API-gebruiker aanvraagt. Wanneer je niet zeker weet of deze licentie actief is neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@adnamics.nl. De kosten voor een TP-API licentie bedragen €295,-.

Informatie TP-API gebruiker

Wat is een TP-API gebruiker?

Een TP-API gebruiker is nodig om gegevens uit jouw unTill omgeving te halen of juist gegevens toe te voegen.

Hierbij kan je denken aan het ophalen van omzetgegevens of het plaatsen van een bestelling vanuit een webshop.

Heb ik voor alle koppelingen met derden een TP-API nodig?

Voor de meeste koppelingen is een TP-API gebruiker nodig. In het formulier kan je de gewenste koppeling selecteren. Staat de koppeling niet in de lijst? Dan heb je daar geen TP-API gebruiker voor nodig of wordt de koppeling door ons ingericht. Wil je toch de koppeling realiseren? Neem contact met ons op via onze support pagina.

Kan ik deze gebruiker veilig aan derden verstrekken?

Staat de desbetreffende koppeling op de website van unTill? Dan kan je ervan uitgaan dat het om een betrouwbare partij gaat. Indien dit niet het geval is, kan je het beste contact met ons opnemen en nagaan of wij eerder met de partij hebben samengewerkt. Ga je zelf een samenwerking aan met een derde partij? Dan dien je zelf na te gaan of de partij ethisch en zorgvuldig met jouw gegevens omgaat.

Adnamics is niet aansprakelijk voor het (on)bewust misbruiken van gegevens.

Ik wil graag samenwerken met derden, wat nu?

Voor het realiseren van een integratie tussen unTill en een derde partij kan je contact met ons opnemen. Je doet dit door via onderstaand formulier in te vullen aan wie wij deze gegevens mogen verstrekken. Na ontvangst van het formulier sturen wij de TP-API gebruikersgegevens naar de desbetreffende partij.