Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van jou verwachten.

Slimme oplossingen vragen om intelligente producten die jouw werk ondersteunen en je optimaal gemak bieden. Niet voor niets voldoen onze hardware en software aan de strengste eisen. Zo kunnen we jouw operaties garanderen en daarmee aan de verwachtingen van je gasten voldoen. We werken met stabiele en duurzame hardware dat tegen een stootje kan én aantrekkelijk oogt. En onze softwarepakketten? Die maken alle aspecten van jouw bedrijfsvoering makkelijker, efficiënter en leuker en hebben zo’n overzichtelijke lay-out dat een gebruiksaanwijzing overbodig is. Slim? We spreken liever van wise.

Software

Een investering met resultaatgarantie

Met onze software maken we jouw werk makkelijker en leuker. Resultaat?
Een efficiëntere routing, blijere gasten en medewerkers die fluitend aan de slag gaan.

Kassa automatisering

Reserveringen, bestellingen, voorraden, uitgebreide rapportages, een koppeling met jouw boekhouding? Zomaar wat pluspunten van onze kassasystemen.

Interactief bestellen

Jouw gasten echt van alle gemakken voorzien? Laat ze zelf bestellen. Eenvoudiger kan niet. Zo kan jij jezelf focussen op de service.

Online bestellen

Jouw klanten het gemak geven van online bestellen en afrekenen? Kies voor take-away of bezorgen. Snel en eenvoudig.

Tafelreserveringen

Gasten online laten reserveren en altijd en overal reserveringen inboeken? Dat is pas echt een win-winsituatie.

Personeelsplanningen

Een personeelsmodule die jouw medewerkers inroostert en hen tegelijkertijd inzage in het rooster geeft. Onze software biedt jou en jouw medewerkers optimaal gemak.

Diversen

Met onze slimme Music Player heb je altijd precies wat je zoekt.

De boekhouding integreren in jouw kassasysteem?

Hardware

Brengers van een totaaloplossing

Wij werken alleen met de beste hardware. Want dat is toch ook wat klanten van jou verwachten?
Met onze systemen garanderen we dat jouw bedrijf altijd doordraait.

Kassasystemen

Jouw kassasysteem? Dat moet vooral betrouwbaar zijn en jou van alle gemakken voorzien. Maar daar houden onze eisen niet op. Benieuwd naar de andere criteria?

Draadloze terminals

Een draadloze bestelterminal = een hoger rendement. Bestellingen belanden direct in de keuken of bar. Dat zorgt voor gemak én efficiëntie.

Printers

Bestelling? Dan moet een productiebon automatisch volgen. Onze printers werken altijd, nemen weinig plek in én hebben een lange levensduur.

Betaalautomaten

Stand alone of gekoppeld aan jouw kassa. Maar in ieder geval altijd ‘wise’. Daarmee voldoen de betaalautomaten van Adnamics precies aan jouw wensen.

Ook soepel werkende hard- en software?
Kijk welke opties we jou kunnen bieden.

Partners

Alleen met de beste partners

Wij denken in totaaloplossingen om je echt
verder te brengen. Dat is het nieuwe smart.

unTill

unTill biedt jou een totaaloplossing. Kassasystemen, administratie, rapportages, personeelsplanning. Je hebt alles overzichtelijk geïntegreerd in één systeem. Je minimaliseert de kans op fouten en verbetert de efficiëntie.

Nostradamus

Met Nostradamus ben je in control. Je plant jouw personeel eenvoudig in, hebt een correcte salarisadministratie en lagere personeelskosten. Tegelijkertijd kunnen jouw medewerkers altijd en overal hun rooster inzien.

NCR Orderman

Snellere service en slimmere technologieën voor hardware én software om jouw gasten de allerbeste klantbeleving te geven. Zo garandeer je dat klanten bij je terugkomen. Voor jouw producten én jouw service.

Pieq

Pieq geeft advies en training en optimaliseert jouw bedrijfsprocessen rondom personeel, reserveringen en voorraadbeheer. Met behulp van slimme software.

Smart Event Manager

Dé tool voor controle over het volledige reserveringsproces. Van offerte tot personeelsplanning en facturatie, perfect geïntegreerd in jouw andere systemen.

Tabletmenukaart.nl

Richt zich op één van de belangrijkste aspecten in de horeca; beleving voor jouw gasten. Herdefinieert service-ervaring door het bestelproces te automatiseren.

Van Duijnen

Voor zoveel mogelijk rendement uit jouw drankverkoop. Gemakkelijk te integreren in jouw horeca-automatiseringssysteem. Van wijntapsystemen tot koelmeubels en biertanks.

Zapper

Snel en simpel betalen in een restaurant met Zapper. De gerichte en creatieve promotie­mogelijkheden verhogen ook nog eens jouw winst.

Zoined

Rapportages in een handomdraai? Zoined geeft jou snel en eenvoudig informatie over winstgevendheid, leveranciers of specifieke artikelen. Zo maak je vervolgens de juiste beslissing.

Payplaza

Vergeet lange wachtrijen. Met Payplaza kunnen jouw gasten snel en eenvoudig betalen. En kiezen ze bovendien zelf hoe ze willen betalen. En met dit betaalplatform worden betalingen ook nog eens snel verwerkt.

Akam

Dé hardware oplossing voor de horeca. Akam ontwerpt en ontwikkelt hardware waarbij klant en gebruiker centraal staan. En biedt daarnaast service waar nodig.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?