Adnamics werkt met experts

Wij werken alleen met de beste hard- en software systemen,
want dat is ook wat klanten van u verwachten.

Slimme oplossingen vragen om intelligente producten die uw werk ondersteunen en u optimaal gemak bieden. Niet voor niets voldoen onze hardware en software aan de strengste eisen. Zo kunnen we uw operaties garanderen en daarmee aan de verwachtingen van uw gasten voldoen. We werken met stabiele en duurzame hardware dat tegen een stootje kan én aantrekkelijk oogt. En onze softwarepakketten? Die maken alle aspecten van uw bedrijfsvoering makkelijker, efficiënter en leuker en hebben zo’n overzichtelijke lay-out dat een gebruiksaanwijzing overbodig is. Slim? We spreken liever van wise.

Software

Een investering met resultaatgarantie

Met onze software maken we uw werk makkelijker en leuker. Resultaat?
Een efficiëntere routing, blijere gasten en medewerkers die fluitend aan de slag gaan.

Kassa automatisering

Reserveringen, bestellingen, voorraden, uitgebreide rapportages, een koppeling met uw boekhouding? Zomaar wat pluspunten van onze kassasystemen.

Interactief bestellen

Uw gasten echt van alle gemakken voorzien? Laat ze zelf bestellen. Eenvoudiger kan niet. Zo kunt u zich focussen op de service.

Online bestellen

Uw klanten het gemak geven van online bestellen en afrekenen? Kies voor take-away of bezorgen. Snel en eenvoudig.

Tafelreserveringen

Gasten online laten reserveren en altijd en overal reserveringen inboeken? Dat is pas echt een win-winsituatie.

Personeelsplanningen

Een personeelsmodule die uw medewerkers inroostert en hen tegelijkertijd inzage in het rooster geeft. Onze software bieden u én uw medewerkers optimaal gemak.

Diversen

Met onze slimme Music Player heb je altijd precies wat je zoekt.

Uw boekhouding integreren in uw kassasysteem?

Hardware

Brengers van een totaaloplossing

Wij werken alleen met de beste hardware. Want dat is toch ook wat klanten van u verwachten?
Met onze systemen garanderen we u dat uw bedrijf altijd doordraait.

Kassasystemen

Uw kassasysteem? Dat moet vooral betrouwbaar zijn en u van alle gemakken voorzien. Maar daar houden onze eisen niet op. Benieuwd naar de andere criteria?

Draadloze terminals

Een draadloze bestelterminal = een hoger rendement. Bestellingen belanden direct in de keuken of bar. Dat zorgt voor gemak én efficiëntie.

Printers

Bestelling? Dan moet een productiebon automatisch volgen. Onze printers werken altijd, nemen weinig plek in én hebben een lange levensduur.

Betaalautomaten

Stand alone of gekoppeld aan uw kassa. Maar in ieder geval altijd ‘wise’. Daarmee voldoen de betaalautomaten van Adnamics precies aan uw wensen.

Ook soepel werkende hard- en software?
Kijk welke opties we u kunnen bieden.

Partners

Alleen met de beste partners

Wij denken in totaaloplossingen om u echt
verder te brengen. Dat is het nieuwe smart.

unTill

unTill biedt u een totaaloplossing. Kassasystemen, administratie, rapportages, personeelsplanning. U heeft alles overzichtelijk geïntegreerd in één systeem. U minimaliseert de kans op fouten en verbetert de efficiëntie.

Nostradamus

Met Nostradamus bent u in control. U plant uw personeel eenvoudig in, heeft een correcte salarisadminisratie en lagere personeelskosten. Tegelijkertijd kunnen uw medewerkers altijd en overal hun rooster inzien.

NCR Orderman

Snellere service en slimmere technologieën voor hardware én software om uw gasten de allerbeste klantbeleving te geven. Zo garandeert u dat klanten bij u terugkomen. Voor uw producten én uw service.

Pieq

Pieq geeft advies en training en optimaliseert uw bedrijfsprocessen rondom personeel, reserveringen en voorraadbeheer. Met behulp van slimme software.

Smart Event Manager

Dé tool voor controle over het volledige reserveringsproces. Van offerte tot personeelsplanning en facturatie, perfect geïntegreerd in uw andere systemen.

Tabletmenukaart.nl

Richt zich op één van de belangrijkste aspecten in de horeca; beleving voor uw gasten. Herdefinieert service-ervaring door het bestelproces te automatiseren.

Van Duijnen

Voor zoveel mogelijk rendement uit uw drankverkoop. Gemakkelijk te integreren in uw horeca-automatiseringssysteem. Van wijntapsystemen tot koelmeubels en biertanks.

Zapper

Snel en simpel betalen in een restaurant met Zapper. De gerichte en creatieve promotie­mogelijkheden verhogen ook nog eens uw winst.

Zoined

Rapportages in een handomdraai? Zoined geeft u snel en eenvoudig informatie over winstgevendheid, leveranciers of specifieke artikelen. Zo maakt u vervolgens de juiste beslissing.

Payplaza

Vergeet lange wachtrijen. Met Payplaza kunnen uw gasten snel en eenvoudig betalen. En kiezen ze bovendien zelf hoe ze willen betalen. En met dit betaalplatform worden betalingen ook nog eens snel verwerkt.

Akam

Dé hardware oplossing voor de horeca. Akam ontwerpt en ontwikkelt hardware waarbij klant en gebruiker centraal staan. En biedt daarnaast service waar nodig.

adnamicsmen

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor u het verschil kunnen maken?