Kennis is innovatie

Wij volgen ontwikkelingen in de horeca en automatisering
op de voet. Zo kunnen we blijvend innoveren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Weten wat komende trends zijn? En kan je wel wat tips en tricks gebruiken om bijvoorbeeld derving te voorkomen, upselling te genereren of om de gastvrijheid nóg verder te verhogen? Houd deze pagina dan in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuws, whitepapers en onderzoeksresultaten.

4 juli 2025 in Artikel

Meer uit reserveringen halen: het kan met Guestplan en unTill

        Dit artikel is oorspronkelijk verschenen in Entree Magazine. De bestelhistorie van terugkerende gasten inzien – het is een droom voor elke ondernemer die een volgende stap…
Lees verder
12 mei 2025 in Artikel

De gezichten achter unTill: meer dan een kassasysteem

        Dit artikel is oorspronkelijk verschenen in Entree Magazine. unTill is één van de belangrijkste leveranciers van horeca kassasystemen in Nederland. Als je de heren van unTill…
Lees verder
2 mei 2025 in Artikel

Efficiënter werken op het terras met een horeca handheld

        Efficiënter werken op het terras met een horeca handheld Zodra de zon zich laat zien, stroomt het terras vol. Voor de bediening betekent dit: snel schakelen,…
Lees verder
4 februari 2025 in Artikel

QR-bestellen mét aandacht voor je gast: zo doe je dat!

        Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op de website van unTill. Piekdrukte én een beperkte bezetting zorgen deze zomer voor een uitdagende puzzel. Meer personeel is vaak…
Lees verder
E-learning Adnamics

Whitepapers

Interne criminaliteit: zo signaleer én voorkom je het

Het runnen van een horeca-onderneming is prachtig. Je werkt immers in een bruisende omgeving, hebt persoonlijk contact met gasten en je kunt dagelijks genieten van de goede sfeer. Tegelijkertijd brengt het ondernemerschap ook de nodige uitdagingen, stress en soms financiële lasten met zich mee. En ook fraude komt helaas weleens om de hoek kijken. We geven jou enkele oorzaken hiervoor, maar ook tips om fraude tegen te gaan en te voorkomen.

Ben je klaar voor de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit heeft gevolgen voor jouw horecaonderneming. Ontdek nu hoe jij je kunt voorbereiden op de AVG.

Blogs

E-learning Adnamics

E-learnings

E-learnings van Adnamics

Wil je specifieke informatie van unTill opdoen? Ga dan direct aan de slag met een van onze kosteloze e-learnings over essentiële onderwerpen, zoals de backoffice, draadloos bestellen, webmanagement en nog veel meer. Onderwerpen die voor elke horecaonderneming belangrijk zijn. Doe snel en eenvoudig je kennis op en toets je opgedane wijsheid aan de hand van een aantal vragen.

Meest gestelde vragen | FAQ

Beheer artikel-, stamgegevens BackOffice

Aanmaken Artikel

Deze instructiefilm toont hoe je een artikel kan aanmaken. 

Combinatie Artikel (Verschillende BTW’s in een artikel)

Deze instructiefilm toont je hoe een combinatie artikel geprogrammeerd wordt.


Een Gebruiker Aanmaken

Deze instructiefilm toont hoe je een nieuwe gebruiker kan aanmaken.

Samengesteld Menu Aanmaken

Deze instructiefilm toont hoe je een keuze menu maakt.

Verplichte Optie Aanmaken

Deze instructiefilm toont hoe je een verplichte optie kan aanmaken.


Alle prijzen aanpassen

Deze instructiefilm toont hoe je alle prijzen procentueel kan verhogen in het kassasysteem.

 

DOWNLOAD HIER DE HANDLEIDING

Kassa functionaliteit POS

All In Dranken Arrangement Aanmaken (feesten, Partijen, Receptie)

Deze instructiefilm toont hoe je een all in dranken arrangement kunt aanmaken (Feest, receptie etc).


Bij een feest, willen de klanten graag dat iedereen onbeperkt drankjes kunnen drinken, maar je wilt wel alles registeren, met onderstaande instructiefilm kan je een all in arrangement maken.


Kassalade Opent Niet

Deze instructiefilm toont hoe je een omgeleide printer weer kan terug zetten. Indien jouw kassalade niet meer automatisch open gaat.

Printer niet werkzaam

Deze instructiefilm toont de meest voorkomende problemen aangaande printers.

Variatie (Niet verplicht) of Supplement Aanmaken

Deze instructiefilm toont hoe je een variatie(niet verplichte optie) of supplement kunt aanmaken. Voorbeelden hiervan: Met/Zonder IJs – Glutenvrij etc.


Indien er een koffie verkeerd wordt besteld, en de klant wilt graag Soja melk, kan je dit toevoegen via de knop variatie. Met het artikel salade met brood werkt het net zo, de klant wilt graag friet erbij, via de knop supplement kan dit toegevoegd worden.


Variatie (Niet verplicht) of Supplement Aanpassen

Deze instructiefilm toont hoe je een variatie(niet verplichte optie) of supplement kunt aanpassen. (voorbeelden zonder ijs, met Soja melk etc, extra Friet)

adnamicsmen

Adnamics

Met elkaar kennis maken

Dit is team Adnamics.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere

IJkgebouw