- Homepage
- Kennisbank en FAQ
Wij volgen ontwikkelingen in de horeca en automatisering
op de voet. Zo kunnen we blijvend innoveren.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Weten wat komende trends zijn? En kan je wel wat tips en tricks gebruiken om bijvoorbeeld derving te voorkomen, upselling te genereren of om de gastvrijheid nóg verder te verhogen? Houd deze pagina dan in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuws, whitepapers en onderzoeksresultaten.
News / Bekijk archief
Horecava 2025
Inspiratiesessie Mei 2022
Whitepapers
Interne criminaliteit: zo signaleer én voorkom je het
Het runnen van een horeca-onderneming is prachtig. Je werkt immers in een bruisende omgeving, hebt persoonlijk contact met gasten en je kunt dagelijks genieten van de goede sfeer. Tegelijkertijd brengt het ondernemerschap ook de nodige uitdagingen, stress en soms financiële lasten met zich mee. En ook fraude komt helaas weleens om de hoek kijken. We geven jou enkele oorzaken hiervoor, maar ook tips om fraude tegen te gaan en te voorkomen.
Ben je klaar voor de AVG?
Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit heeft gevolgen voor jouw horecaonderneming. Ontdek nu hoe jij je kunt voorbereiden op de AVG.
Blogs
E-learnings
E-learnings van Adnamics
Wil je specifieke informatie van unTill opdoen? Ga dan direct aan de slag met een van onze kosteloze e-learnings over essentiële onderwerpen, zoals de backoffice, draadloos bestellen, webmanagement en nog veel meer. Onderwerpen die voor elke horecaonderneming belangrijk zijn. Doe snel en eenvoudig je kennis op en toets je opgedane wijsheid aan de hand van een aantal vragen.

Meest gestelde vragen | FAQ
Beheer artikel-, stamgegevens BackOffice
Aanmaken Artikel
Deze instructiefilm toont hoe je een artikel kan aanmaken.
Combinatie Artikel (Verschillende BTW’s in een artikel)
Deze instructiefilm toont je hoe een combinatie artikel geprogrammeerd wordt.
Een Gebruiker Aanmaken
Deze instructiefilm toont hoe je een nieuwe gebruiker kan aanmaken.
Samengesteld Menu Aanmaken
Deze instructiefilm toont hoe je een keuze menu maakt.
Verplichte Optie Aanmaken
Deze instructiefilm toont hoe je een verplichte optie kan aanmaken.
Aanpassen Lage btw-tarief van 6% naar 9%
Deze instructiefilm toont hoe je het lage btw-tarief van 6% naar 9% kan aanpassen.
Alle prijzen aanpassen
Deze instructiefilm toont hoe je alle prijzen procentueel kan verhogen in het kassasysteem.
Kassa functionaliteit POS
All In Dranken Arrangement Aanmaken (feesten, Partijen, Receptie)
Deze instructiefilm toont hoe je een all in dranken arrangement kunt aanmaken (Feest, receptie etc).
Bij een feest, willen de klanten graag dat iedereen onbeperkt drankjes kunnen drinken, maar je wilt wel alles registeren, met onderstaande instructiefilm kan je een all in arrangement maken.
Kassalade Opent Niet
Deze instructiefilm toont hoe je een omgeleide printer weer kan terug zetten. Indien jouw kassalade niet meer automatisch open gaat.
Printer niet werkzaam
Deze instructiefilm toont de meest voorkomende problemen aangaande printers.
Variatie (Niet verplicht) of Supplement Aanmaken
Deze instructiefilm toont hoe je een variatie(niet verplichte optie) of supplement kunt aanmaken. Voorbeelden hiervan: Met/Zonder IJs – Glutenvrij etc.
Indien er een koffie verkeerd wordt besteld, en de klant wilt graag Soja melk, kan je dit toevoegen via de knop variatie. Met het artikel salade met brood werkt het net zo, de klant wilt graag friet erbij, via de knop supplement kan dit toegevoegd worden.
Variatie (Niet verplicht) of Supplement Aanpassen
Deze instructiefilm toont hoe je een variatie(niet verplichte optie) of supplement kunt aanpassen. (voorbeelden zonder ijs, met Soja melk etc, extra Friet)
adnamicsmen
Adnamics
Met elkaar kennis maken
Dit is team Adnamics.


Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?
Wij werken voor onder andere




