Prijs: kosteloos
Datum: maandag 16.09.2024
Tijd: 09:45 – 12:30 uur
Locatie: ROC Midden Nederland, Newtonbaan 12, 3439 NK Nieuwegein
Organisatie: UPTA – Janssens Kassasystemen – Adnamics Horeca Optimizers
De horeca staat voor interessante veranderingen. De toekomst van de horeca kenmerkt zich door een samenspel van technologie, verschuivingen in het personeelsbeleid, duurzaamheid en een groeiende behoefte aan unieke ervaringen.
De medewerker in de horecabranche zal niet alleen traditionele vaardigheden nodig hebben, zoals gastvrijheid en culinaire expertise, maar ook technologische bekwaamheid. Zo zullen Robots en AI routinetaken steeds meer gaan overnemen, waardoor medewerkers zich kunnen focussen op de beleving van de gast. En naast deze verschuiving voor jouw medewerkers zullen de wensen van jouw gasten ook steeds meer veranderen. Denk aan het bieden van maatwerk en gemak, zoals het vereenvoudigen van het bestel- en reserveringsproces.
Tenslotte is de prioriteit van online aanwezigheid en marketing enorm toegenomen. Voor het succes van jouw horecazaak is marketing en social media van essentieel belang om een restaurant succesvol te runnen. Maar liefst 75% (Restaurant Monitor) van de gast geeft immers aan dat social media de grootste invloed heeft op hun uiteindelijke restaurantkeuze.
Naast het gebruik van marketing voor het aantrekken van (nieuwe) gasten wordt online marketing steeds meer ingezet voor het werven van personeel. Het promoten van vacatures, het verkrijgen van meer volgers en het bereiken van een breder publiek is slechts een greep uit de mogelijkheden die je kunt ondernemen.
Tijdens onze inspiratiesessie praten we je in een ochtend bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van de medewerker en gast van de toekomst. Niet alleen een gelegenheid om kennis op te doen van de nieuwste trends in de horecawereld, maar ook de ideale gelegenheid om in gesprek te gaan met collega-ondernemers.
Via onze nieuwsbrieven en onze facebookpagina houden we je op de hoogte.