Prijs: kosteloos
Datum: maandag 30.10.2023
Tijd: 09:45 – 12:30 uur
Locatie: Wander Island – Zandeiland één, 3645 BA Vinkeveen
Als horecaondernemer wil je dat gasten tevreden je horecazaak verlaten. Het bieden van kwalitatief goed eten en drinken is hiervan een belangrijk onderdeel, maar ook het leveren van een uitstekende service telt zwaar mee. Het bieden van een goede service valt of staat met de communicatie tussen de bediening en de keuken. Hoe zorg je dat deze communicatie op een optimaal niveau is? Laat dit nu net het onderwerp zijn van onze komende inspiratiesessie!
Op maandag 30 oktober gaan we letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken nemen bij Wander Island. Deze hippe hotspot biedt een prachtig uitzicht over de Vinkeveense plassen. Een relaxte setting, waarbij iedereen ongedwongen kan eten, drinken, genieten en nog veel meer! Ondernemer Jurrie van den Berg besteedt veel tijd aan het doorvoeren van zijn concept en de binding met zijn gasten. Ook op het gebied van efficiënt werken heeft Jurrie een duidelijke visie.
Tijdens de inspiratiesessie passeren verschillende onderwerpen de revue met als hoofdvraag: ”Op welke wijze draagt de inzet van automatisering bij aan blije medewerkers en gasten?”. Hoe zorgt chefkok Dave er bijvoorbeeld voor dat er rust is in de keuken en dat mooie, pure gerechten met de juiste snelheid op tafel worden gezet? Wat betekent bonnenloos werken eigenlijk voor de keuken? En hoe gaat nieuw keukenpersoneel hiermee om? Naast het gebruik van keukenschermen zijn er ook veel ontwikkelingen op het gebied van barmanagement. Maar op welke wijze zet je dit nu correct in? En welke winst kan dit jou als ondernemer opleveren? Hoe zorg je voor een eenduidige communicatie? En op welke wijze richt je snellere looproutes in?
Ontdek het allemaal tijdens onze inspiratiesessie bij Wander Island. In een ochtend nemen de teams van Wander Island en Adnamics Horeca je mee in de bedrijfsvoering van Wander Island en de keuze voor automatisering zonder daarbij in te leveren op de ervaring van de gasten.
Via onze nieuwsbrieven en onze facebookpagina houden we je op de hoogte.