Jan Wagenaar

Partner en accountant van De Hooge Waerder

We hebben al ruim vijf jaar een partnerschap met Adnamics. Veel van onze klanten gebruiken hun software. Omdat het kassasysteem een koppeling heeft met de boekhouding worden alle mutaties automatisch vastgelegd.

Ook Nostradamus, het personeelssysteem, is gekoppeld. Daardoor worden de gewerkte uren en de vrije dagen van elke medewerker automatisch geregistreerd. En zijn ook de salarissen ingeregeld. Zo worden fouten voorkomen en wordt tijd bespaard.

Efficiëntere processen

Die verschuiving van handjes naar ICT is een wens die je bij veel klanten ziet. Zeker in de horeca, omdat die tak veel mutaties heeft. Door automatisering worden processen dan veel efficiënter. De oplossingen van Adnamics ondersteunen daar heel goed in. De kwaliteit van hun producten is van hoog niveau. Ze hebben bovendien koppelingen met zo’n vijftien boekhoudpakketten en daar zijn de belangrijkste bij inbegrepen. De investering die een ondernemer doet in de systemen van Adnamics, verdient hij in een mum van tijd terug.

Ondernemer wordt er beter van

Doordat we de relatief simpele handelingen niet meer hoeven uit te voeren, kunnen we meer de focus leggen op advisering. Bovendien kunnen we continu monitoren en de klant tussentijdse rapportages bieden in plaats van alleen jaarrapportages. Zo kan de ondernemer beter sturen op de bedrijfsvoering. En dat levert uiteindelijk ook meer omzet op. Zo tillen we samen met Adnamics de onderneming naar een hoger niveau.

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij werken voor onder andere