Op naar een werkbare toekomst: ben jij er klaar voor?

Weet jij al hoe je gaat voldoen aan de 1,5 meter-maatregelen mét behoud van zoveel mogelijk vierkante meters en tafels? Heb je ook al gedacht aan manieren om te automatiseren welke goed beheersbaar zijn en bijdragen aan de nieuwe horecacultuur?

Maak het makkelijk met slimme oplossingen

Het is nu tijd om een stap verder te kijken: hoe kan de horeca zich voorbereiden op de 1,5 meter samenleving? Wat kan de software van unTill voor je betekenen? Welke applicaties zorgen ervoor dat bedienend personeel zo min mogelijk aan tafel komt en gasten zo min mogelijk contact kunnen hebben met andere bezoekers?

Kassa automatisering

Ga je aan de slag met een hele nieuwe opstelling van de tafels in jouw onderneming om zo de 1,5 meter te waarborgen? Dien een verzoek in bij onze supportafdeling voor het aanpassen van je plattegrond.

QR Bestellen

Jouw gasten via hun eigen smartphone bestellingen laten plaatsen en online laten afrekenen? Dit alles kan met het scannen van een QR-code, NFC of Chatbot. Een alternatieve bestelmethode met een stukje extra service!

Online bestellen

Jouw klanten het gemak bieden van online bestellen en afrekenen via een online bestelsite? Kies dan voor de mogelijkheid take-away en/of bezorgen en koppel dit aan het unTill kassasysteem. Snel en eenvoudig!

Checklist kassasysteem

Wil je straks zorgeloos ondernemen en je niet druk hoeven maken om het kassasysteem? Bereid je goed voor en toets aan de hand van onze checklist of je gereed bent. Zo weet je zeker dat alles klopt.

Bestelzuil

Door een selfservice bestelzuil kan de gast zelf zijn eten bestellen en betalen. De gast kan de menukaart in alle rust bekijken, een bestelling plaatsen en afrekenen met de pin. De bestelling komt direct in het kassasysteem terecht.

Bestellen via een tablet

Jouw gasten echt van alle gemakken voorzien? Laat ze zelf bestellen door middel van een tablet. Door de integratie komt de bestelling direct in het unTill kassasysteem. Eenvoudiger kan niet. Zo kan jij je focussen op de service.

Gratis whitepaper

Hoe ziet de toekomst er straks uit en wat kan je als horecaonderneming doen in de nieuwe wereld die straks gaat ontstaan? Als automatiseringspartner denken wij mee over de mogelijkheden. Download onze whitepaper voor slimme oplossingen en maak voor jezelf een actieplan.

Periodieke Systeemcheck

Wil je voorkomen dat je tijdens de drukte van de heropening van de horeca achter in de rij moet aansluiten? Laat dan een Periodieke Systeemcheck uitvoeren, waarbij de gehele horeca-automatisering van je onderneming doorgelicht wordt en onderhoud uitgevoerd wordt.

Advies

Geen idee waar te beginnen of ben je eerst op zoek naar advies voordat je aan slag gaat met verschillende oplossingen? Dat is begrijpelijk! Er komt immers een hoop op je af. Neem contact met ons op of maak eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag.

Hardware

Brengers van een totaaloplossing

Wij werken alleen met de beste hardware. Want dat is toch ook wat klanten van jou verwachten?
Met onze systemen garanderen we dat jouw bedrijf altijd doordraait.

Ben je op zoek naar praktische handvatten die jou helpen om alles goed beheersbaar te houden in de nieuwe horecacultuur? Lees in onze whitepaper praktische tips en oplossingen voor jouw onderneming.