Implementatie Consultant

Vacature Adnamics

Ga jij graag het liefst elke dag naar een restaurant, hotel of bar? En weet jij precies wat wij bedoelen met woorden als hardware, software en implementatie? Dan ben jij de Horeca Implementatie Consultant die wij zoeken.

Maak kennis met Adnamics!

Al ruim 25 jaar zijn we de leukste club van Noord-Holland! Met veel plezier en enthousiasme leveren wij innovatieve hard- en software aan mooie horecazaken zoals Loetje, Fletcher Hotels en van der Valk. Naast de grote ondernemingen denken wij ook mee met vele lokale restaurants, cafés en barretjes. We gaan alleen voor het allerbeste en hebben het antwoord op de vraag al voor deze is gesteld. Onze gedrevenheid om voortdurend te zoeken naar de slimste oplossing is dan ook waar wij voor staan. Er wordt hard gewerkt, al is er natuurlijk ook tijd voor een persoonlijke noot. Veel van onze collega’s zijn onderweg, maar we zorgen dat we elkaar regelmatig zien op onze thuisbasis in Heemskerk. We doen wat we beloven en dragen zo bij aan het succes van de horecaondernemer. Onze klanten waarderen dat en belonen dit met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners.

Wat ga je doen?

• Jij hebt intensief contact met horecaondernemers en begeleidt ze tijdens de implementatie van het unTill kassasysteem, keukenschermen en aanverwante hard- en software.
• Je geeft training aan horecaondernemers over onze producten en informeert ze proactief wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.
• Jij begrijpt dat onze horecaklanten werken als de meeste mensen vrij zijn. Je vindt het dan ook geen probleem om op termijn oproepbaar te zijn tijdens avond- en weekenddiensten.
• Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en bent het tweedelijns aanspreekpunt voor vragen die onze support afdeling niet direct kan afhandelen.

Wie ben jij?

Wij vinden het vooral belangrijk dat je binnen ons team past en goed matcht met onze klanten. Je persoonlijkheid ontdekken we graag in een gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek hopen we dat je onderstaande punten in ieder geval meebrengt:

• Afgeronde opleiding op MBO 4-niveau.
• Basisvaardigheden op het gebied van systeem-, applicatie- en netwerkbeheer.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Je bent zorgvuldig in de administratieve verwerking van je taken.

Wat wij bieden

Avontuurlijke baan

Binnen een snelgroeiend bedrijf

Een goed salaris

Dat past bij jouw ervaring

Alle tools om

Jouw werk goed te kunnen uitvoeren

Hybride werken op zowel

Eén van de kantoren als thuis

25 Vakantiedagen

Met 8% vakantiegeld

Pensioenvoorzieningen

Die gunstig zijn voor jou

Persoonlijke ontwikkeling

Met ruimte voor eigen initiatief

Plezier in combinatie met

Bedrijfsuitjes en een jong team

Klinkt dit als jouw ideale baan?

Laat ons dan snel weten wie je bent. Stuur je CV inclusief motivatie naar sollicitaties@adnamics.nl onder vermelding van ‘’Sollicitatie Implementatie Consultant’’.