Dit is team Adnamics

Adnamics vacature

Word jij onze nieuwe optimizer?

Ga jij graag het liefst elke dag naar een restaurant, hotel of bar? En gaat jouw hart sneller kloppen van technische problemen die eigenlijk gisteren nog moesten worden opgelost? Dan ben jij de Horeca Servicedesk Medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?
• Je verleent telefonisch support aan de eindgebruikers van het unTill kassasysteem en aanverwante hard- en software.
• Je zorgt ervoor dat meldingen netjes verwerkt worden en volgens de afgesproken procedures en processen afgehandeld worden. De verzoeken komen meestal telefonisch, via de website of via de mail binnen.
• Je draagt verbetervoorstellen aan om het serviceproces te verbeteren en vindt het hierbij leuk om zo nu en dan werkinstructies en procedures op te stellen.
• Je werkt intensief samen met je andere supportcollega’s en zorgt voor een heldere afstemming in taken.
• Je draait op termijn mee in de periodieke avond en weekend consignatiediensten.
Kortom, als Horeca Servicedesk Medewerker is geen dag hetzelfde en werk je veel in teamverband. In deze functie werk je bij voorkeur fulltime, krijg je veel ruimte voor eigen initiatief, heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van Implementatie Consultant en krijg je een passend salaris.

Dit is Adnamics!
Al ruim 25 jaar zijn we de leukste club van Noord-Holland! Met veel plezier en enthousiasme leveren wij innovatieve hard- en software aan mooie horecazaken zoals Van der Valk, Fletcher Hotels en Foodhallen Amsterdam. Adnamics bestaat uit vakidioten die stuk voor stuk horeca in het DNA hebben. We gaan alleen voor het allerbeste en hebben het antwoord op de vraag al nog voor die is gesteld. Onze gedrevenheid om continue te zoeken naar de slimste oplossing is dan ook waar wij voor staan. Er wordt hard gewerkt, al is er natuurlijk ook tijd voor een persoonlijke noot. Veel van onze collega’s zijn onderweg, maar we zorgen dat we elkaar regelmatig zien op onze thuisbasis in Heemskerk.
Tenslotte geloven wij in een uitmuntende dienstverlening. We doen wat we beloven en dragen zo bij aan het succes van de horecaondernemer. Onze klanten waarderen dat en belonen dit met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners. Oja! Vergeten we bijna te zeggen dat er voor de liefhebber elke vrijdag patat, kroketten of een bamihap is.

Wie ben jij?
Wij vinden het vooral belangrijk dat je binnen ons team past en goed matcht met onze klanten. Je vindt het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn van onze klanten, dit doe jij met een natuurlijke flair en oprechte interesse. Als vanzelfsprekend ga jij tot het uiterste om de horecaondernemer een passende oplossing te bieden en laat je niet los tot je dit bereikt hebt. Verder vind je het een uitdaging om samen met je collega’s problemen op te lossen en samen resultaat te behalen. Je persoonlijkheid ontdekken we graag in een gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek hopen we dat je onderstaande punten in ieder geval meebrengt:

• Afgeronde opleiding op MBO 3- of 4-niveau
• Vaardigheden op het gebied van systeem-, applicatie- en netwerkbeheer
• Affiniteit met de horeca
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Je bent zorgvuldig in de administratieve verwerking van je taken

Klinkt dit helemaal als jouw baan?
Laat ons dan snel weten wie je bent. Dit kan door je CV inclusief motivatie te sturen naar sollicitatie@adnamics.nl t.a.v. Elodie Smit onder vermelding van ‘’Sollicitatie Horeca Servicedesk Medewerker’’.