Dit is team Adnamics

Adnamics vacature

Word jij onze nieuwe optimizer?

Ga jij graag het liefst elke dag naar een restaurant, hotel of bar? En weet jij precies wat wij bedoelen met woorden als hardware, software en implementatie? Dan ben jij de Horeca Implementatie Consultant die wij zoeken.

Wat ga je doen?

• Jij hebt intensief contact met horecaondernemers en begeleidt ze tijdens de implementatie van het unTill kassasysteem, keukenschermen en aanverwante hard- en software.
• Je geeft training aan horecaondernemers over onze producten en informeert ze proactief wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.
• Jij begrijpt dat onze horecaklanten werken als de meeste mensen vrij zijn. Je vindt het dan ook geen probleem om op termijn oproepbaar te zijn tijdens avond- en weekenddiensten.
• Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en bent het tweedelijns aanspreekpunt voor vragen die onze support afdeling niet direct kan afhandelen.

Dit is Adnamics!
Al ruim 25 jaar zijn we de leukste club van Noord-Holland! Met veel plezier en enthousiasme leveren wij innovatieve hard- en software aan mooie horecazaken zoals Loetje, Fletcher Hotels en Foodhallen Amsterdam. Adnamics bestaat uit vakidioten die stuk voor stuk horeca in het DNA hebben. We gaan alleen voor het allerbeste en hebben het antwoord op de vraag al nog voor die is gesteld. Onze gedrevenheid om continue te zoeken naar de slimste oplossing is dan ook waar wij voor staan. Er wordt hard gewerkt, al is er natuurlijk ook tijd voor een persoonlijke noot. Veel van onze collega’s zijn onderweg, maar we zorgen dat we elkaar regelmatig zien op onze thuisbasis in Heemskerk.
Tenslotte geloven wij in een uitmuntende dienstverlening. We doen wat we beloven en dragen zo bij aan het succes van de horecaondernemer. Onze klanten waarderen dat en belonen dit met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners. Oja! Vergeten we bijna te zeggen dat er voor de liefhebber elke vrijdag patat, kroketten of een bamihap is.

Wie ben jij?
Wij vinden het vooral belangrijk dat je binnen ons team past en goed matcht met onze klanten. Je persoonlijkheid ontdekken we graag in een gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek hopen we dat je onderstaande punten in ieder geval meebrengt:

• Afgeronde opleiding op MBO 4-niveau.
• Basisvaardigheden op het gebied van systeem-, applicatie- en netwerkbeheer.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Je bent zorgvuldig in de administratieve verwerking van je taken.

Klinkt dit helemaal als jouw baan?
Laat ons dan snel weten wie je bent. Dit kan door je CV inclusief motivatie te sturen naar sollicitatie@adnamics.nl t.a.v. Elodie Smit onder vermelding van ‘’Sollicitatie Implementatie Consultant’’.