Skip to main content

Als horecaondernemer wil je zo min mogelijk tijd en moeite kwijt zijn aan administratieve handelingen en dubbel werk in meerdere systemen. Overzicht is belangrijk om efficiënt te werk te gaan én bij te sturen wanneer dat nodig is. Door te managen en te beheren vanuit één systeem neem je afscheid van de losse eindjes en creëer je overzicht voor iedereen. En hoe fijn is het als je hiervoor niet in de zaak aanwezig hoeft te zijn, maar zelfs vanaf je vakantieadres precies weet wat er gebeurd?

Ontdek het allemaal tijdens onze inspiratiesessie. Tijdens deze sessie nemen wij je mee in de mogelijkheden van unTill Webmanagement, Nostradamus personeelssoftware en MICE eventmanagement. In een groep met andere ondernemers volg je een drietal sessies met elk een eigen thema! Niet alleen een gelegenheid om kennis op te doen van de nieuwste trends in de horecawereld, maar ook de ideale gelegenheid om in gesprek te gaan met collega-ondernemers.

Aanmelden?

Schrijf je eenvoudig in via onze inschrijflink.

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op