Skip to main content

Het voorjaar komt eraan en de horeca is zich aan het voorbereiden op het drukke seizoen. Een leuke en bedrijvige tijd waarbij de gast geniet van de sfeer en gastvrijheid bij jou in de zaak. Wil jij dit jaar de focus leggen op rendement en efficiëntie en op deze manier het maximale uit de komende maanden halen? Laat je dan informeren én inspireren tijdens onze inspiratiesessie!

Je hoeft maar een nieuwsartikel te openen of een collega ondernemer te bellen: iedereen voelt de nadelige gevolgen van het personeelstekort. Zo blijkt dat bijna een derde van de horecasector een zodanig personeelstekort heeft dat ze een andere service moeten leveren of zelfs een paar dagen per week hun deuren moeten sluiten. En hoe vervelend dit ook is, het personeelstekort biedt de horeca ook kansen. Denk bijvoorbeeld aan de horeca automatisering die het afgelopen jaar in een stroomversnelling is geraakt. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze kansen weet te benutten?

Ontdek het allemaal tijdens onze inspiratiesessie. In een groep met maximaal 5 andere ondernemers volg je een drietal sessies met elk een eigen thema! Niet alleen een gelegenheid om kennis op te doen van de nieuwste trends in de horecawereld, maar ook de ideale gelegenheid om in gesprek te gaan met collega-ondernemers.

Aanmelden?

Schrijf je eenvoudig in via onze inschrijflink.

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op