Skip to main content

Weg met de handgeschreven bonnen: elke online bestelling direct in het kassasysteem!

Door de sluiting van de horeca in maart 2020 heeft Camping Ganspoort het over een andere boeg moeten gooien. Zij gingen op zoek naar alternatieven om de gasten te kunnen blijven bedienen en het serviceniveau hoog te houden. Dit vonden zij in het werken met Jamezz en unTill.

De charme van het campingleven

Camping Ganspoort, de naam doet vermoeden dat het een plek is met voorzieningen om te kamperen. Maar niets is minder waar. Geen camping, maar een toegankelijk restaurant op een super locatie om te genieten van een glas wijn, een heerlijk ontbijt of een smakelijk diner. De relaxte sfeer en het uitzicht op de Vaartsche Rijn zorgt ervoor dat de gasten de charme en gezelligheid van het campingleven ervaren. Niet voor niks is het dan ook een zeer gewilde plek voor jonge gezinnen, studenten, stelletjes en (zakelijke) groepen.

Zoeken naar nieuwe mogelijkheden

Vanaf maart 2020 werden de horecaondernemers flink op de proef gesteld. De corona-uitbraak nam met zich mee dat de horeca op zoek moest naar nieuwe kansen en initiatieven. Ganspoort zocht naar nieuwe mogelijkheden om hun producten op een veilige en verantwoorde wijze aan de man te brengen. Op dat moment werkte zij nog met een losse bestelsite. ‘’Doordat de bestelsite niet gekoppeld was, bleek dat de foutgevoeligheid een stuk hoger lag. Toen de heropening in juni voor de deur stond, hebben we gezocht naar een ander softwarepakket. Een voorwaarde was de automatische koppeling met ons kassasysteem. Via Adnamics kwamen we terecht bij Jamezz’’, aldus Floormanager Bas Stoffelsen van Camping Ganspoort.

Rust en overzicht met QR-bestellen

‘’Jamezz kwam in beeld toen we open mochten in juni 2020. Op dat moment gingen we aan de slag met het bestellen middels een QR-code. Met het scannen van de QR-code konden we het bestellen aan de gast overlaten. Natuurlijk blijft het belangrijk om het personeel goed te instrueren, omdat je met iets heel nieuws gaat werken. Maar na een aantal optimalisatieslagen werd het goed ontvangen door het personeel. Het voordeel is ook dat je overzicht veel groter is op een drukke avond en de bediening de rust heeft om tijd te besteden aan de gast. Het komende seizoen willen we ons ook weer focussen op het werken met de draadloze handhelds en gaan we het QR-bestellen veelal gebruiken in de vergaderzalen. Zo hoeven we een vergadering niet meer te onderbreken om een bestelling op te nemen.’’

Flexibel in te richten en passend in ons concept

Tijdens de tweede sluiting van de horeca is Ganspoort ook begonnen met de bezorg- en afhaalomgeving van Jamezz. Met de koppeling van unTill en Jamezz komt de bon direct in de keuken terecht en hoeft een medewerker geen bonnen over te schrijven. ‘’Het fijne aan Jamezz is dat je heel veel zelf kunt en dat de look & feel van de bestelsite aansluit op onze eigen huisstijl. Je voegt zelf al je producten toe, kiest zelf wat je wel of niet op de productiebon wilt laten zien en je kunt het gebied waar je gaat bezorgen zelf bepalen. Zo konden we tijdens de sneeuwval in februari het bereik aanpassen. Op die manier konden we de veiligheid van ons personeel garanderen en met de fiets of wandelwagen op pad om bestellingen rond te brengen. Het zelf kunnen aan- en uitzetten van velden in Jamezz is dan ook echt een groot voordeel.’’

Fijne service

De service van Jamezz en unTill heeft Bas van Camping Ganspoort als heel prettig ervaren: ‘’Je merkt dat er bij Adnamics een stevig team zit en daar zijn we blij mee. Wanneer we vragen hadden over het unTill kassasysteem of Jamezz konden we goed terecht bij een vast contactpersoon. Wijzigingen worden snel doorgevoerd en de ondersteuning is fijn. Dat gaat dan allemaal erg soepel!’’

 

Jamezz unTill

Ook werken met QR-bestellen?

Wil je weten wat bestellen via een QR-code voor jouw horecazaak kan betekenen? Neem contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden.

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op