Skip to main content

Adnamics werkt met QIOX zelfservice oplossingen

By 18 februari 2021Lancering

Het beste van techniek en design voor de horeca branche: Adnamics en QIOX

Stijlvol design en interactieve oplossingen, dáár draait het om bij Adnamics. Beloofd! De wereld verandert snel. Dat geldt ook voor het bedrijfsleven en zeker nu de pandemie de maatschappij hard heeft geraakt. De oplossingen van Adnamics en diensten van QIOX werken naadloos samen. Zo geven we jouw medewerkers alle middelen in handen om optimaal  hun werk te doen.

Wist je dat je als ondernemer maar liefst 20% meer omzet realiseert als jouw klant zijn bestelling via een zelfservice bestelzuil plaatst? Geen wonder dus dat je in steeds meer horecazaken, winkels, bioscopen en op andere plaatsen bestelzuilen of kiosken voorbij ziet komen.

Zelf bestellen en betalen met pin, phone én cash

De gast bestelt eenvoudig via de bestelzuil waarna de bestelling direct verwerkt wordt in het kassasysteem en de bon uit de printer rolt. Zo kan de keuken direct aan de sag met de bereiding. Met de slimme zelfservice oplossingen kun je zelfs koppelen aan automatische betaalsystemen, zodat jouw gasten zelfstandig kunnen bestellen en afrekenen via een QIOX bestelzuil. Oók met contant geld.

QIOX: volledig volgens de uitstraling van jouw horecaonderneming

Met QIOX kan je een eigen design neerzetten dat precies aansluit bij jouw huisstijl en omgeving. Het resultaat? Niet alleen een praktische look, maar ook modern en eigentijds. Jouw wensen worden tijdens de implementatie direct verwerkt. Vanzelfsprekend leveren wij ook maatwerk oplossingen.

Bestellen zonder kassamedewerker

Door het koppelen van de automatische betaalsystemen met de bestelzuilen is het mogelijk geworden om je medewerkers op een andere plek in te zetten. Er kan immers met zowel contant geld als via pin of mobiele telefoon worden betaald bij de bestelzuil. Alle bestellingen worden vervolgens direct van de bestelzuil naar de keuken gestuurd. Super efficiënt nietwaar?

Is het ingewikkeld?

Zeker niet! Adnamics en QIOX nemen de regie. We koppelen het systeem met de software en kiezen samen met jou een QIOX bestelzuil of kiosk uit.

QIOX Adnamics

Interesse?

Heb je interesse en wil je gebruik maken van de interactieve besteloplossingen van QIOX? Neem contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden.

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op