Skip to main content

QR bestellen met Payconiq

By 11 september 2020Events

De vraag naar makkelijk mobiel betalen met een QR-code is zeker de laatste maanden explosief gestegen. Het gemakkelijk afrekenen van je bestelling, geen contant geld meer, een koppeling met het kassasysteem en vlot betalen is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. In het unTill kassasysteem kan je nu ook koppelen met Payconiq, één van de grootste mobiele betaaloplossingen in België en Luxemburg. Ontdek de voordelen!

Zo werkt de Payconiq-app voor de gast

Elke gast in jouw horecaonderneming kan gebruik maken va de Payconiq-app. Slechts één actie dient de gast te doen en dat is het gratis downloaden van de app. Eenvoudig koppelen aan de bankrekening en de gast is gereed! Payconiq werkt op elk mobiel toestel en werkt samen met alle Nederlandse banken. Na het installeren van de app kan de consument afrekenen met Payconiq door het scannen van de Payconiq QR-code. Bij het afrekenen hoeft de gast alleen de betaling te bevestigen.

Koppelen met het kassasysteem

Door het koppelen van het unTill kassasysteem met Payconiq zal er een Payconiq QR-code getoond worden op het klantendisplay, de handheld of op de proforma. Zo hoeft de klant niet zelf het te betalen bedrag in te geven. De gast kan de QR-code scannen en hoeft de betaling alleen nog maar te bevestigen met een PIN-code of vingerafdruk. Praktisch, snel en foutloos!

 

Het succes van Payconiq

  • Alle gasten in de BeNeLux makkelijk en snel mobiel laten betalen
  • Innovatieve QR-oplossing die breed inzetbaar is, zowel online als offline
  • Helpt jou met werken in de anderhalve-meter-samenleving
  • Geen vaste abonnementskosten en aansluitkosten, slechts een scherp tarief per transactie
  • Eenvoudig te activeren met het kassasysteem, geen extra hardware nodig
  • Automatisch punten sparen voor relevante spaarprogramma’s

Betalen met QR-codesticker

Payconiq kan je ook gebruiken via een eigen QR-code sticker. De losse sticker neem je mee, plak je op of zet je in een banner op tafel. Deze sticker heeft een directe koppeling met jouw unTill kassasysteem. De gast hoeft alleen de unieke sticker te scannen om af te rekenen.

Loyaliteitsprogramma

Bij elke betaling met Payconiq sparen je klanten loyaltypunten: zonder spaarpas, integratie met spaarprogramma ippies en volledig automatisch. Zo maken Payconiq en ippies betalen en sparen leuker, gemakkelijker én voordeliger! Als horecaondernemer vergroot je zo niet alleen de klantloyaliteit, maar ook het bereik van je onderneming en het bieden van een fijne betaalervaring. Handig toch?

Interesse?

Vraag je koppeling aan

 

 

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op