Skip to main content

Werkbare Horeca

By 22 april 2020Lancering

De mededeling dat de deuren van de horeca nog zeker drie weken langer gesloten moeten blijven is onwijs balen, maar hadden we allemaal stiekem wel verwacht. Wat zou het fijn zijn als we weer aan de slag kunnen. Adnamics mist de persoonlijke contacten en het dynamische aspect wat de horecabranche juist zo leuk maakt. Ook jullie als horecaondernemers: weg met de onzekerheid en weer ontspanning bieden aan de gasten. Dit is ongetwijfeld waar jullie naar uitkijken.

We spreken een hoop ondernemers die zich druk aan het voorbereiden zijn op de dag dat er een versoepeling van maatregelen voor de horeca komt. Social distancing, bewustwordingseconomie en de 1,5 meter samenleving zijn inmiddels geen onbekende termen meer.

Wat gaat de 1,5 meter maatschappij betekenen voor de horeca? Hoe bestel en betaal je met zo min mogelijk contact? En welke manieren zijn er om te automatiseren welke tegelijkertijd goed te beheersen zijn voor jou?

Laten we met zijn allen volhouden en hopen dat het stipje op de horizon steeds dichterbij komt.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?
×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op