Skip to main content

Grand Café Novels – het oude Wonders – klaar voor nog eens 10 jaar

By 29 november 2018Events

In een recordtijd van tien dagen is Wonders Zaandam omgetoverd tot een compleet nieuw restaurant met een geheel nieuwe naam: Grand Café Novels.

Wonders voelde de noodzaak om meer mee te gaan in de trends en behoeftes van vandaag de dag. Barry Asselman, bedrijfsleider van Grand Café Novels: ”De zaak liep goed, maar het was tijd voor vernieuwing. Als we nog eens tien jaar verder willen met het restaurant is een verbouwing een goede stap.” En het resultaat mag er zijn! Eigentijdse trends en nieuwe ideeën resulteerden in marmeren tafels, houten accenten en knusse zithoekjes.

Een tevreden klant is een trouwe klant

Wonders is al ruim tien jaar een trouwe klant van Adnamics. Vanzelfsprekend werden wij daarom ingeschakeld om ook de unTill hardware en software te upgraden. Met de nieuwe draadloze bestelterminals, wifi pinterminals, keukenmanagement en het pick-up scherm is Novels klaar voor de toekomst. ”De handhelds hebben erg goed bereik en in de keuken hebben de schermen nieuwe plekken gekregen. We zijn nu geen bonnen meer kwijt en dat scheelt ons tijd. Al met al gaat het werken met de nieuwe hardware erg goed!”, aldus Barry. De medewerkers hebben tijdens de generale repetitie kennis kunnen maken met de nieuwe apparatuur. En met succes: het restaurant draait inmiddels weer op volle toeren.

 

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op