Skip to main content

Realtime inzicht omzet Foodhallen Rotterdam

By 13 september 2018Events

Al enkele weken kun je er terecht voor een smakelijke avond uit en sinds gisteren is de nieuwste food hotspot in Rotterdam officieel geopend. De standhouders van de Foodhallen Rotterdam kunnen direct aan de slag met het unTill kassasysteem en hebben door de samenwerking met Adnamics op elk gewenst moment realtime inzicht in de omzet.

Voor de initiatiefnemers van de Foodhallen was de keuze voor een nieuw kassasysteem snel gemaakt. Zing-Kyn Cheung: “Elke horecaondernemer wil direct zien wat zijn omzet is. Adnamics biedt dit in een handige app die heel intuïtief werkt. Dit geldt overigens voor het gehele unTill kassasysteem. De standhouders in Rotterdam kunnen er dan ook direct mee aan de slag zonder ingewikkelde trainingen. En voor ons is het een groot pluspunt dat we in Amsterdam en Rotterdam met hetzelfde systeem kunnen werken.”

Koppeling boekhoudsysteem

Naast dat de standhouder altijd inzicht heeft in wat er gebeurt in zijn stand, kan hij zijn unTill kassasysteem integreren met veelvoorkomende systemen in de horeca. Denk hierbij aan de koppeling met het boekhoudsysteem en de personeelsbezetting. Dit helpt de standhouders om nog slimmer te ondernemen.

Martin Limburg, Operationeel Directeur Adnamics: “Het is natuurlijk een groot compliment voor Adnamics dat de Foodhallen opnieuw voor ons hebben gekozen. Met de kennis die wij hebben opgedaan in Amsterdam konden wij bij de oplossing in Rotterdam verder innoveren op het gebied van Business Intelligence. Een innovatie die wij vanzelfsprekend ook in Amsterdam uitrollen.”

Over Foodhallen Rotterdam

In het prachtig historisch en industriële Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid vind je de Foodhallen Rotterdam. Met twaalf standhouders is er voor elke vis-, vlees- en vegaliefhebber wat wils. In totaal is er ruimte voor nog drie extra standhouders. De initiatiefnemers hebben de foodmarket een geheel eigen stijl gegeven. De enige overeenkomst met Amsterdam is dat ook in Rotterdam de focus op lekker eten en drinken ligt.

×

Weten hoe wij voor jou het verschil kunnen maken?

Wij verkopen geen losse producten, maar bieden je een totaaloplossing!

Neem contact op